Logo Tasarlamaca

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 3 aydır bir site üzerinde uğraşıp duruyorum.Günlük olarak özgün içerik giriyor,türlü türlü kaynaklardan bilgiler ekliyor muhtaç oldukçada annemin yazarlığına sığınıyorum:) Allah'a şükürler olsun yavaş yavaş yükseliyor gün geçtikçe daha iyi yerlere geliyor site.

Ancak üstesinden gelemediğim bir sorunum var.Kendime düzgün bi logo yapmayı beceremedim bir türlü.Yapamadım çünkü PhotoShop denen meretden zerre kadar anlamıyorum.[ON/OFF biliyorum tabi dalga geçmeyin şimdi:glare:]

Lafın özü ''Photoshop benim işim üstüme tanımam'' gibisinden sözler sarfeden varsa bi zahmet yardımcı olsun:) Söz site gelirinin yarısını (3 milyon $ :ohmy:) 1 hafta içinde hesabına yatırıcam.

Yardımınızı esirgemeyin arkadaşlar site bas baya kişiliksiz kaldı:turned: Ufak tefek demeyin her çalışmaya muhtacım.Yıldızlı bişeyler olur,yazı tabanlı olur aklınıza ne gelirse.Siteyi mecburen veriyorum,zamanını bunun için harcayabilecek cömert bi arkadaşımız çıkarsa illaki siteye göz atması gerekir:)

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler..

Site: www.gokgunlugu.com

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
site hakkında bilgi verirsen yardımcı olmaya ÇALIŞIRIM. ancak ücretsiz ;) ama kesin demiyorum.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kusura bakma hocam başta siteyi eklemeyi unutmuşum:mrgreen: Şimdi ekledim.Uzay/Ufo/Nasa üzerine kurulmuş bi site.Temyla uyumlu,üst kısımdaki GokGunlugu.com şeklindeki logonun yerini tutabilecek bir çalışma olabilirse çok makbule geçer.Tekrar teşekkürler..

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar? ShiftDelete istese hemen onlarca logo hazır tabi:mrgreen: Bende bekliyodum ki bi sürü hevesli arkadaş çıkar diye:turned:

Bu arada gecenin bi yarısı konu açtığım için kimse okuyamamıştır diye güncelleme durumunda kaldım.Kusura bakılmaya..

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
AAA Logo diye bi program var, çok basit bişey, çokta güzel, denemeni tavsiye ederim

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) valla iş yerinde raporlarla boğuşurken karaladım birşeyler :)

çok çok basit birşey ama en azından mesajına cevap veriyorum.

logo2.png

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
hızlıca şu üçü çıktı belki fikir verir.

23098591.jpg

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok saolun arkadaşlar cevap yazmanız bile gözlerimin ışımasına sebep oldu:D Yaptıklarınızın benzerlerini aslında daha önce sitede denemiştim ama pek uyum sağlamadı:) AAA logoyu indirdim şimdi 1-2 deneme yapıyım bari:D

İstediğim şey daha çok Gg şeklinde olan ikon cinsi bişey sanırsam:P Birbirini sarmalamış Gg harfleri filan aklımda oluşuyor fakat monitöre dökemiyorum:]

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benımde az-cok ugrasmıslıgım var denmeye caslısırm ;)

PadyScah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben photoshoptan anlamam ama site gayet hos durmus, paylasmak istedim. Ellerine saglık kardesim.. Aynen devam...

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saolun arkadaşlar gayet şık hepsi ama aklımdakini oluşturabilmem için illa photshop öğrenmem lazım sanırsam.AAA logoda gerçekten kaliteli logolar oluşturuluyor fakat bu da ücretliymiş artık bütün geceyi ilaçlama+tasarımla geçiricem sanırım:D

Ama hala her türlü çalışmaya muhtacım yardımlarınızı esirgemeyin..

Bu arada PadyScah saolasın hocam elimden geleni yapmaya çalışıyorum:) Bide şu PageRank güncellemeleri yapılsa daha da iyi yerlere gelecek ama..Bu arada ne zaman güncellenir tahmini olan varsa araya onuda sıkıştırıversin:D