Logo denemem nasıl olmuş.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Logo yapmayı denedim olmuşmu.

sdnlogo.jpg

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
renkler siteninkilelerden çok uzak. aşırı açık renkler hatta kaliteyi düşürmüş biraz.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar ömrümde ilk yapışım zaten profesyonellik değil ayrıca siteye ait olsun die yapmadım .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Avatara bakarsanız renklerin nereden esinlendiğini görürsünüz:)
Farklı bir atraksiyon yapmak istemiş ve ortaya bu çıkmış.Adı üstünde deneme ama ilerde daha güzellerini bekliyoruz

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Renkler falan rast gele :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Amatör bir çalışmaya profesyönel bir değerlendirme yapılmaz dimi :)

Night Hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeşille kırmızı tonları kontrasttır, çalışmanda kırmızı tonları kullansaydın daha güzel gözükürdü. Doğa tabanlı işler dışında mavi ve yeşil renk pek hoş gitmez. Yine de emek vermişsin eline sağlık.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Daha üzerinde çalışılması gerek :)

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İlk işinse devam et..
Logo'nun genel anlamda ilk özelliklerinden biri (hatta belki ilki) anında akılda kalıcı bir özelliği olması. >Senin logon bir havayolu şirketi veya kargo/kurye şirketi olsaydı süper olmuştu.
SDN'deki gölge olayından bahseden arkadaşa katılıyorum. Logolar sadece renkli resim formatlarında kulanılmaz. (Atıyorum) bir A4 kağıdına antet olarak logon kullanılsaydı gölgeler ölecek ve fontlar gereksiz şişecekti.
Renk konusunda renklerin insana algılattıklarını vs. düşünyor galiba reklamcılar. Fosfor yeşili daha çok yeni lansman bi spor giyim markası veya turistik otel logosuna daha iyi gidebilir.
Bu işin profesyoneli değilim ama başlangıç için güzel diyorum.

SDN logosundan iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama senin logon en azından uçmayı çağrıştırıyor. SDN logosu ise bana sadece Chelsea kalecisi Petr Cech'in maç içinde üstten çekilmiş resmini hatırlatıyor. (Hani gladyatör miğferi gibi koruma başlığı takıyor ya Cech, o anlamda.. :thumbdown: )

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef basarisiz biraz daha emek istiyor.