Logo çıkıyor ama telefon açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bur1515
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xperia neo v telefonu kullanmaktayım telefonumu root yaptım daha sonra ultimate hd rom yüklemeye başladım (Bootloader kilidim kapalı) bootloader kapalı olanlarda da yükleniyor diye yazıyordu bende yükledim ama telefon açılmadı sony logosunda kalıyor. Sanırım kurulum yaparken bootloader kapa diyerek belirtmeliymişim şimdi ne yapmalıyım bilemedim. Ses kısma+home+power ile dowload mod da alamdım bu düğmelere basınca telefondan titreşim gelip sony yazısı gelib öyle duruyor. Yardıcı olursanız çok sevinirim:crying:

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler sayenizde garantiye vermekten kurtldum pc comparation telefonu görmüyordu bu program yaptı.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=343093]farozl[/MENTION] telefon modelin ne? birde özel mesaj gönderilmiyor sana?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı benim başıma geldi update service tende tanımıyor yardım edermisiniz acilll

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bendede öyle oluyor. Bende flash tool ile yüklüyorum yazılımı.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Flashtool ile güncel yazılımı flaşlayın düzelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm tel samsung galaxy grand aynı şey benimde başıma geldi ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gerçekten lanet olsun böyle telefona aldığıma çok ama çok pişmanım...

mkb55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten lanet olsun böyle telefona aldığıma çok ama çok pişmanım...
Öncelikle sakin olun bu gibi sorunlar her telefonda başınıza gelebilir eğer telefonunuza xperia z,sp,l serisi ise telefonunuz update service ile kapalı güncelleme yapabilirsiniz telefonun açılmasına gerek yok zaten, eğer diğer xperia modellerinden biri ise o telefon için stock rom yani .ftf dosyası indirip flashtool programı ile yine kapalı yazılım atabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamlar.. telefonum xperia neo rom yükleme işlemi sırasında yaptığım bir hatadan dolayı telefonum açılmıyor.. sony logolu ekranda takılıyor.. ne yaptıysam olmadı.. sony comp. de farklı yazılım hatası alıyorum.. kapalıyken yeni bir yazılım flashlayabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim.

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Flashtool ile neo v için orjinal rom bul ve flasla

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
selamlar.. telefonum xperia neo rom yükleme işlemi sırasında yaptığım bir hatadan dolayı telefonum açılmıyor.. sony logolu ekranda takılıyor.. ne yaptıysam olmadı.. sony comp. de farklı yazılım hatası alıyorum.. kapalıyken yeni bir yazılım flashlayabilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung Note kullanırken ilk romumda bende böyle bi hatayla karşılaştım ter döktüm telefon gitti diye fakat kapalıyken cihaz orjinal stock rom yükledim ve düzeldi şuanda Xperia z kullanıyorum ddenemedim ama kapalıyken olur büyük bir ihtimal forumda araştırma yaparsan veya internette bulursun :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bnm tel samsung galaxy grand aynı şey benimde başıma geldi ne yapmalıyım

İnternetten grand için stock rom u bul ve telefonu ses kısma ve güç tuşuna basarak download moduna al daha sonra odinden stock rom u flashla

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rom yüklerken mounts and storge ye girerek format cache,system,Data yapsanız bu hatayı almasını.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım tl galaxy ace 2 aynı sey bn dede oluyo logo gelıyo ama acılmıyo ne yapmam alzım tl gıtıı .s.s

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim burası sony bölümü samsung bölümüne yazarsan daha yararlı olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony logosu çıkıyo kayboluyo xperia logosu çıkıyo ve öylece donuyo gençler yardım edin yok mu tecrübesi bilgisi olan? :confused1: