_emre_emre_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,263
Logitech Mause alacağım bütçem max300 el yapım daha çok logitech g300s'E uygun. (sadece logitech mause önerisi)
ama g300 bana daha rahat geldi. o mouselar o kadar rahat olur muG300s kronik sorunlu. G102 Prodigy de sorunlu. G203/G102 LightSync alın.
sizce almalımıyımG203 al geç logitech fanıysan
Al ama bence steelseries rival 3 de alabilirsinsizce almalımıyım
oyuna göre özel tuş atama varmı(csgo da molotov, normalde makro)Al ama bence steelseries rival 3 de alabilirsin
el yapın büyük olmasa g203 aldırırdım da ben kullanıyorum harikaLogitech Mause alacağım bütçem max300 el yapım daha çok logitech g300s'E uygun. (sadece logitech mause önerisi)
Varoyuna göre özel tuş atama varmı(csgo da molotov, normalde makro)
çokta büyük değil. ben g300s almak istiyorum hem makro tuşu fazla (benim i,çin iyi) ama kronik problemi var galibael yapın büyük olmasa g203 aldırırdım da ben kullanıyorum harika
M330 sessiz mouse dan şaşmayın.Logitech Mause alacağım bütçem max300 el yapım daha çok logitech g300s'E uygun. (sadece logitech mause önerisi)
Sakın alma. O Mouse ile sorun yaşamayan yok.çokta büyük değil. ben g300s almak istiyorum hem makro tuşu fazla (benim i,çin iyi) ama kronik problemi var galiba
Sadece o sorun mu? Çift tıklama, tuş bozulması, kenarlarının soyulması, kalitesiz kablo...G300S çok iyi, ara ara tanımama sorunu hariç.
kronik sorunu var diyorlar (bkz. şikayetvar)G300S çok iyi, ara ara tanımama sorunu hariç.