Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logitech g502 / steelseries rival 500 / matcatz pro s
Başlıkta belirttiğim mouse'ların arasında kararsız kaldım. Fps ve rpg oyunlarda tuş sayısı, ağırlık, ergonomi benim için önemli. Hangisini almam konusunda gerekçesiyle bana yardımcı olursanız sevinirim.
İlk çıktığında da uzun süre tepe noktada olan ve bir çok oyun türü için tasarlanan sensörüyle tabiki Logitech g502. Birçok yapılan anket ve oylamalarda birinci seçilmiştir. Diğer modeller ya MMO/MOBA yada FPS ağırlıklı olacak. Tek mouseda tüm oyunları rahat oynamak dururken sadece belli oyunlarda daha çok başarı gösterebilen mouselara yönelmeyin derim. Firma olarakta klavye ve mouse ürünlerine ciddi yatırımlar yapan bir firmadır.Almak istersenizde mutlaka RGB aydınlatmalı yeni versiyonunu alın.
İlk önce cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
Rival 500'e yönelten konu ; titreşim , alttaki kilit ile sol alt iki tuş kilitlenmesi , sensör ve tuş sayısı
düşündüren konu ise ; yüksekliği , ergonomisi(deneyemedim) ,dokusunun yıpranmasıve toz tutması.
Matcatz pro s 'te ise ; tasarım , özelleştirilebilme , hafiflik
soğutan konu ise ; alt bantların yıpranması , tuş sayısı .
Bu açıdan ne dersiniz ?