gamepower rampage gibi markalardan hayatta bişey almam hocamBen gamepower warlock kullanıyorum. Gayette memnunum ama bazı kişilerde bozuk çıkıyomuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage KB-R18 var güzel mekanik blue switch.
Neden ?gamepower rampage gibi markalardan hayatta bişey almam hocam
Bende almazdım aslında ama abim almış öyle kullanıyom mecbur.
Çünkü güç kaynakları kasaları mouseları kalitesiz technopat da kimse tavsiye etmiyor. Biede logiteceh ürünlerinde direk değişim yapıyor ama rampage gamepower tamir etmeye çalışıyor.O fiyata gayet iyi bir membran klavyedir, kullananlar memnun. Çift tıklama olayını ilk defa senden duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ?
peki bilek desteği çok önemli birşey mi yoksa yoksa pek bir önemi yok mu?Güzelmiş programı falanda var. Alınabilir.
Önemli bileğin ağrır bir de tuşlar biraz yukarıda olduğu için bileğin ağrır.peki bilek desteği çok önemli birşey mi yoksa yoksa pek bir önemi yok mu?
Bilek desteği gerçekten önemli, bir kere alıştıktan sonra bırakmak zor. Konfor açısından tavsiye ederim.peki bilek desteği çok önemli birşey mi yoksa yoksa pek bir önemi yok mu?
Şimdiden hayırlı olsun diyelimhepinize teşekkür ederim logitech g213 alcam kullandığım mouse g102 hem set gibi olur.
hayırlı olsun dostum ancak unutma saber rgb cidden rgb klavye olarak en iyi modellerden biri donanım arşivinin videosunu izleyip bi bakmanı şiddetle tavsiye ederim cidden efsane klavye !hepinize teşekkür ederim logitech g213 alcam kullandığım mouse g102 hem set gibi olur.