Logitech Driving Force GT açılıştaki sorun

berkcan554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı herkes gibi gece kapatıp uyuyorum sabah tekrar bilgisayarı açtığımda direksiyon seti 900 derece dönüyor, yani her bilgisayarı açtığımda direksiyon tam sağa ve sola dönünce tak diye ses çıkıyor buda dfgt zarar veriyor sanırım,

kısaca sormak istediğim bilgisayarın her açılışında direksiyonun tam şekilde dönmesi normal mi ? yoksa usb algılamasında problem mi var ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı herkes gibi gece kapatıp uyuyorum sabah tekrar bilgisayarı açtığımda direksiyon seti 900 derece dönüyor, yani her bilgisayarı açtığımda direksiyon tam sağa ve sola dönünce tak diye ses çıkıyor buda dfgt zarar veriyor sanırım,

kısaca sormak istediğim bilgisayarın her açılışında direksiyonun tam şekilde dönmesi normal mi ? yoksa usb algılamasında problem mi var ?
G27 dede aynisi var. Ufak bi arastirma yaparsan direksiyonun cok saglam oldugunu anlayabilirsin. Ben de korkuyordum ama hic bir sey olmaz. Senkronize oluyor o sekilde direksiyon.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747

Bende g29 var bendede aynısı var almışdım artık