29 Ocak 2014 #1 V von Öğrenci Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 6 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 localost'daki sitemi nasıl aktif hale getirebilirim.yani www.siteminadresi.com yazdığı zaman site açılır?
localost'daki sitemi nasıl aktif hale getirebilirim.yani www.siteminadresi.com yazdığı zaman site açılır?
29 Ocak 2014 #2 GhostX Müdavim Müdavim Katılım 26 Ağustos 2009 Mesajlar 2,244 Reaksiyon puanı 3 Puanları 218 host'a taşıyacaksın konuyu biraz daha detaylı yazarsan iyi olur tam olarak ne yapmak istiyorsun ?
29 Ocak 2014 Konuyu başlatan #3 V von Öğrenci Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 6 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Kusura bakma biraz yeniyim ve yeterince detaylı anlatamadım. wamp www klasörüne bir phpscript klasörü attım ve phpmyadminden içe aktardım. dosya adı: Emlak localhosta girip emlak klasörüne tıkladığım zaman site açılıyor. ben bu açılan siteyi satın aldığım domainde açılmasını istiyorum yani www.domainim.com yazınca site açılsın,halka açık ve aktif olsun istiyorum.
Kusura bakma biraz yeniyim ve yeterince detaylı anlatamadım. wamp www klasörüne bir phpscript klasörü attım ve phpmyadminden içe aktardım. dosya adı: Emlak localhosta girip emlak klasörüne tıkladığım zaman site açılıyor. ben bu açılan siteyi satın aldığım domainde açılmasını istiyorum yani www.domainim.com yazınca site açılsın,halka açık ve aktif olsun istiyorum.