Liverpool - Psv: 3-1

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxxdump
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Konum
Kıbrıs
Şampiyonlar Ligi'de çok başarılı sonuçlar alan Liverpool, D Grubu'ndaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu sezona kötü başlayan rakibi PSV'nin hatalarını affetmeyen Kırmızılar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 6'ya yükseltti.



anfield Road'taki maça tam kadro çıkan Liverpool'da menajer sürpriz bir şekilde Mascherano'yu yedek bırakarak karşılaşmaya başladı. Hücumdaki oyuncularının etkili futboluyla maçın başında kontrolü ele geçiren Liverpool, 4. dakikada öne geçti. kaptan Gerrard'ın kornerinde Torres çok güzel vurdu, Isaksson topu çeldi ama Kuyt yetişti ve ülkesinin takımına ilk golü atan isim oldu. PSV, beklendiği gibi kalan dakikalarda da etkili olamazken, 34. dakikada harika çalımla Salcido'dan sıyrılan Torres, Keane'i gördü. 20 milyon poundluk yıldız da Liverpool formasıyla ilk golünü atarak farkı ikiye çıkardı.
Mücadelede ikinci yarı kaptan Gerrard bir gol daha attı ve farkı 3'e çıkardı. Bu gol aynı zamanda Gerrard'ın kariyerindeki 100. golü olarak kayıtlara geçti. Ancak bu golden 1 dakika sonra Koevermans mücadelenin skorunu belirledi.

Maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılan Liverpool, puanını 6'ya yükselterek, gruptan çıkma şansını oldukça artırdı.




kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=45257
 

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Çok zevkli bir maç oldu.Liverpool kalitesini konuşturdu.
 
Üst