Live Messenger Sorunu

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben pc ye format attım önceden kullandığım messenger 8.1 kurdum ancak oturum açmaya çalıştığım zaman kullanılan sürümü güncelle diye bir uyarı çıkıyor hemen evet hayır seçeneği çıkıyor evet dediğimde windows kendi güncelliyo ancak orda da hata veriyor ben bu sürümü kullanmak için ne yapabilirim. birde denemediğim sürüm kalmadı 8.5 i de kurdum ama yok betasınıda kurdum o da olmadı

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bilen yokmu önemli bir mesele

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle flood yapmayınız.

bu herkezde olan bir olaydır maalesef güncelleme yapmanız gerekmedetir. bende 8.1

kullanıyordum. maalesef 9.0'a yükselteceksiniz.

BirBenEksiktim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiiiik ben msn 8.5 kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım
y.gif

ama 8 kullanan bi arkadaşım ve kuzenlerim bu sorunla karşılaştı
m.gif

pc yavaş olduğu icin yenisini yüklemek istemedik...
Şöyle bir çözüm yolu bulduk;

C:\Program Files\Msn Messenger klasöründeki msnmsgr programını sağ tıklayıp, özelliklerden uyumluluk sekmesindeki, uyumluluk modunu aktif hale getirerek windows 2000 yaptık.. Sorun çözüldü... 8.5 kullananlar windows live klasörünün icindeki aynı dosyaya aynı muameleyi uygulayabilirler
m.gif

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yükseltmeye çalışıyorum ama o da olmuyo yada beceremiyorum bana link verirmisiniz
BirBenEksiktim senin de dediğin gibi yaptım ama olmadı hala sürümü yükseltmemi istiyo

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Home - Windows Live

Burdan messenger edinin'e tıkla. İndir çalıştır. Hata verecek. Ayrıntıları göster de "Bu hata hakkında yardım alın" diye bir link çıkacak. O linke tıkla dediğini aynen yap. Kur. Daha bugün bir arkadaşım için yaptım oldu.