• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Live Linux işletim sistemlerinde wireless

chirkin_01

Asistan
ben internetten bankacılık işlemi yaparken güvenli olması açısından bir linux çalışan cd ile yapmayı düşünüyorum ama ben internete wireles ile bağlanıyorum komşu ile ortak olarak ancak
1- linux çalışan cd lerde wirelesi otomatik tanıyan dağıtım varmı sonuçta çalışan cd olduğu için driver kurulamaz (kuruluyosa bilgilendirirseniz sevinirim)
2-bu şekilde yapsam gerçekten güvenlimidir ve sizin tavsiyeleriniz nelerdir
(eğer bbilgisayarın bir bölümüne kur diyecekseniz bu zor çünkü bilgisayarımın harddiski durumu kaldıracak kadar büyük değil)
yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok saolun

LiveCD'ler wireless için driver içerir
Ben Opensuse live cd'leri ile sorunsuz bağlanabiliyorum.

4 GB alan yeter bir dağıtım için. (CD'ler için.)

Kurmayı düşünebilirsin. :)

Bende Ubuntu live cd si ile hic sorun yasamiyorum. Dell ve Toshiba laptoplarda denedim.:sleep:

peki live cd ile yada linux ile internete bağlanıp yaptığım bankacılık işlemleri daha güvenlimidir ve tavsiyeleriniz nelerdir dikket etmemiz gerekenler ve hangi dağıtımlar ilk kullanacaklar için daha iyidir ayrıca yaptığınız bilgilendirme için saolun

aynı şekilde wirelesede sorunsuz bağlanabilirmiyim

Birçok linux dağıtımında wireless konusunda sıkıntı yaşamazsın...

Ama senin donanımın kenarda köşede kalmış birşeyse onu kimse bilemez, sen deneyeceksin. Senin donanımını bilmeden nasıl bilebiliriz? :)

arkadaşlar suse'nin düzgün bir türkçeye kavuşması için ne yapıyoruz ?

(not: önce sen düzgün bir türkçe kullan benzeri espriler yapmayın :D )

sorunsuz işlerini halledersin