Liseli ergenler bu uygulamayı yüklememenizi istiyorlar!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
social-tumblr-icon.png

Google 'dan arattığım bir kelime ile bu siteye girdim ve ilgimi çekmeye başladı. Resimlerde güzeldi sonra resimleri takip edeyim derken üye oldum. Android uygulamasınıda indireyim derken Google Play 'e girdim ki ne kadar ergen amele kız var hepsi aynı ağızdan yazdıkları belli, 300 lira fatura 500 lira fatura çok güldüm.

Bir ara Facebook ingilizceydi ve herkes bilmiyordu. Şimdi bu Tumblr zımbırtısına üye olmayın diye gelmeyin diye yorum yazmışlar. Hem güldüm, hemde inadına üye oldum. Uygulamayı da indirdim. Hadi siz de gelin, şu ergenler çok olmaya başladı.

Google Play linki:

Yorumlara dikkat

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tumblr

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Liseli ergenler dürtsün sizi... tövbe tövbe.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Program ile liseli ergen amele kız dediğin tayfanın bağlantısını da yazsaydın keşke. Ben alaka kurmakta zorlanıyorum.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Program ile liseli ergen amele kız dediğin tayfanın bağlantısını da yazsaydın keşke. Ben alaka kurmakta zorlanıyorum.

Böyle bir saçmalığı grup olarak sadece 0-16 yaş grubu yapar dedim kanaatimce ve yaşımın ve görüp geçirdiklerimin verdiği düşünce ile. Bağlantı yukarıda.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Muhtemelen ipini koparan üye olmasın diye inci yada benzeri bir oluşum programı kötülüyor toplu olarak.
Not:Facebook'un ingilizce zamanları harbi keyifliydi.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
ALSANA BAĞLANTI

Çok kötü

Arkadaşlar uygulama da site de çok kötü, resimler ve gifler görünmüyor ayrıca ilk aydan sonra hattan ücret alıyorlar normal sitede ise ayrı ücret alıyorlar indirmeyin, paranıza yazık..

Gittiği okul: ********** Lisesi
Gittiği okul: Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Yorumlara baktım ve genelde iki problem üzerine yoğunlaşılmış.

1. Uygulamanın son güncellemesinden sonra GIF ve fotoğraflar görünmüyor. Görülsede GIFler oynamıyor şikayeti.

2. Uygulama yükleyenlere 300-500-800TL fatura geliyormuş. Sanıyorum birileri dalga geçiyor.

Merakımdan önce tumblra üye oldum sonra uygulamayı indirdim. Hayatımın hatası oldu. Ücretsiz gibi göründüğüne bakmayın , ben de öyle düşünmüştüm başta ama sonradan faturama yansıdı. Üyeliğimi iptal etmeme rağmen hala fatura oldukça kabarık geliyor (450-600 arası genelde). Borçlarımı kapatmak için evde işe yarar ne kadar bilgisayar telefon vs. varsa satmak zorunda kaldım , hala çabalıyorum. Yatacak yerin yok senin David Karp.

David Karp Tumblr kurucusu.

Birileri uygulamaya takmış.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Böbreğimi sattım faturayı ödedim biri yazmış çocuk bakıyorumm artık faturayı ödemek için. İrite oldum. O yüzden böyle bir başlık attım. Yorum yazan kızlar lise çağında. Başlık için kusura bakmayın.

******* 05 Mayıs 2013 Pazar - Samsung Galaxy S3

Üye olmayın

1 senedir üyeyim tumblra ilk basta ücretsiz gibi geliyor bağlıyor iyice seni sonra bi fatura geliyor 300-500 lira . Yaz icin biriktirdigim tum paralar oraya gitti . Cocuk bakmaya basladim sirf faturayi denklestiriyim diye . Uye olmadiysaniz olmayin derim

******** 04 Mayıs 2013 Cumartesi - 3.3.1 sürümüne sahip Samsung Galaxy Gio

VUHUU

TUMBLR İNSANLARİ YİNE AKMİS ;))))) aynen arkadaslar gecen faturayi odemek icin bobregimi sattim o derece eger uye degilseniz sakin uye olmayin.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bence bu bir tarikatın işi :D Malum tumblr sitesi p*rnodan geçilmiyor ve bu durum da birilerini rahatsız ediyordur muhakkak

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Böyle bir saçmalığı grup olarak sadece 0-16 yaş grubu yapar dedim kanaatimce ve yaşımın ve görüp geçirdiklerimin verdiği düşünce ile. Bağlantı yukarıda.

Peki bu uygulamayı, liseli ergenlerle bağdaştırarak tanıtmanın, tam bir liseli ergen kafası olduğunun farkında mısın? Ergenlere inat olsun diye uygulamayı kullanmamızı istiyorsun. Bu olgun bir düşünce midir ergen bir düşünce mi? Uygulamayı tanıtmak daha mantıklı değil mi?

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Peki bu uygulamayı, liseli ergenlerle bağdaştırarak tanıtmanın, tam bir liseli ergen kafası olduğunun farkında mısın? Ergenlere inat olsun diye uygulamayı kullanmamızı istiyorsun. Bu olgun bir düşünce midir ergen bir düşünce mi? Uygulamayı tanıtmak daha mantıklı değil mi?

Sonuçta buda bir tanıtımdır. Sayın, Kurşun Kalem başlık için af diledik. İrite olduğum anda yazdığım bir başlıktı. Uzatmanın anlamı yok. Fakat bağdaştırma tespitim son derece doğru.

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Muhtemelen incicilerin işidir bu yine bi sazan.avi peşinde olabilirler :D

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen katılıyorum hocam

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bu gençlerin derdi ney anlamıyorum.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet ilginçtir geçen ben de gördüm bu yorumları :) indirecektim indirmedim :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
O kadar yüksek fatura gelecek ve bizim millet sakin sakin uyarı yapacak indirmeyin diye o yorumların her 3 kelimenin en az 1 i nin küfür olması gerekiyordu inanmamız için :)