Soru Lisede telefon yasakmı?

Reaksiyon puanı
6,373
O biraz okul yönetimi ile alakalı aslında. Eğer benim ortaokulumdaki ki gibi her şeyi eskisi ile kıyaslayıp günümüzde aynı olacağını söyleyen yöneticiler varsa "Bizim zamanımızda yoktu" deyip herkesi tek tek arayacaklardır. Ama eğer öyle düşünmeyen yöneticiler varsa telefonlarını almayacaklardır.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
O biraz okul yönetimi ile alakalı aslında. Eğer benim ortaokulumdaki ki gibi her şeyi eskisi ile kıyaslayıp günümüzde aynı olacağını söyleyen yöneticiler varsa "Bizim zamanımızda yoktu" deyip herkesi tek tek arayacaklardır. Ama eğer öyle düşünmeyen yöneticiler varsa telefonlarını almayacaklardır.
Kimse kimsenin telefonunu alamaz öyle bir yönetim yok Telefonunu cebine sessiz şekilde veya kapatarak koyarsın bu kimseyi alakadar etmez he istedilermi vermeyeceksin :D bukadar basit bizim ortaokuldada yasaktı ama her gün telefonum bendeydi.

Reaksiyon puanı
6,373
Kimse kimsenin telefonunu alamaz öyle bir yönetim yok Telefonunu cebine sessiz şekilde veya kapatarak koyarsın bu kimseyi alakadar etmez he istedilermi vermeyeceksin :D bukadar basit bizim ortaokuldada yasaktı ama her gün telefonum bendeydi.
Bizim herkese çok saygılı üstün eğitimci ve İslamcı örnek kişilikli muhteşem müdür yardımcımız herkesi saraya giriyormuşuzcasına arayıp herkesin içinde azarlıyordu telefonu getirenleri. Ve bu tarz insanların da pek umurunda olmuyor kişisel özgürlük veya hak vs. özellikle de kendin aşağılık gördüğü bir öğrenci bunu ona söylüyorsa...

Gizli0742

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bizim okulda biz müdür yardimcısının odasına koyuyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o okuldan okula değişir

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Abi alıyorlarda vermenizde saçma yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açmadığın sürece kim nasıl karışabilirki saçma yönetimler var

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Okuldan okula değişiyor. Ders sırasında kesinlikle yasak. Bazı okullar hiç getirmeyin diyor bazıları derste toplayıp teneffüslerde veriyor , ya da akşam çıkarken veriyor.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Benim okulda yasak. Yönetim sabahları telefonları alıyordu akşam veriyordu ama telefonun başına gelecek her türlü şey için de sorumluluk almıyorlardı. Fakat ben sırf telefon için bir fotokopi klasörü yapmıştım hocaların verdiği fotokopileri içine koymuştum ve telefonu da onun içine koyuyordum. Arama yaptıklarında da bulamıyorlardı???.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,250
Bizde yasak olduğundan ben telefonu evde bırakıyorum. :)

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,243
Birçok okulda toplanır ve akşam çıkışta tekrardan teslim edilir. Toplamayan okul yok denecek kadar azdır.

Melker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
129
Bizim geçen sene serbestti herkes telefonu çantasında tutar teneffüste gizlice açardı. Şimdi ne olur bilmem müdür ve yönetime bağlı

Reaksiyon puanı
93
Bazı liselerde yasak bazılarında serbest, her lisede elektronik eşyalarla ilgili kurallar aynı değil. Örneğin bizim okula ps3 laptop getiren bile vardı ?
images.jpeg

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,312
Benim zamanımda telefon yasağı yoktu; ama sakal yasaktı. Ortaokulda ise saçı uzatmak kesinlikle yasaktı, hatta saç uzatmak, karne gününde bile okula alınmama sebebiydi.

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bizimki yasak değil. Toplanmıyor. Hatta 1-2 hoca derste dersi bölmeyecek sesli olmayacak şekilde telefona bakmamıza izin veriyor.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bence lise sevisesindeki bir çocuğun telefonuna kimse el koyamaz hadi ortaokulda anlarım belki çocuğun dersi dinlemeyip gizlice alttan oynar veya derste dikkati dağılır ama koskoca adamın elinden kendi şahsi eşyasını alamazlar artık bilinçli biri ders saati telefonu sessize alıp çantasına atar ders dışındada istediği zaman kullanır bu kimseyi ilgilendiren bişey değil

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bence lise sevisesindeki bir çocuğun telefonuna kimse el koyamaz hadi ortaokulda anlarım belki çocuğun dersi dinlemeyip gizlice alttan oynar veya derste dikkati dağılır ama koskoca adamın elinden kendi şahsi eşyasını alamazlar artık bilinçli biri ders saati telefonu sessize alıp çantasına atar ders dışındada istediği zaman kullanır bu kimseyi ilgilendiren bişey değil
Aynı fikirdeyim ama garip gelenler var

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Okulun not ortalaması bayağı yüksekti elini kolunu sallayan giremiyordo elbette kuralları vardı fakat telefon getirmek serbest tabi açmak yasaktı sadece öğle aralarında açılırdı
Gevşekten kastım kötü olması değil kurallarını kastetmiştim

Neonim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Okuldan okula göre değişir. Bizim okul kendi çevresinde ünü olan ve başarılı bir okuldu. Telefon yasak değildi. Hatta arka sırada ki çocuk sırf bu özelliğe özel derste GTA Vice City oynayıp bitirmeye çalışıyordu

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Benim zamanımda telefon yasağı yoktu; ama sakal yasaktı. Ortaokulda ise saçı uzatmak kesinlikle yasaktı, hatta saç uzatmak, karne gününde bile okula alınmama sebebiydi.
Niye canım insanın kendi stiline karışamaz kimse

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,753
Ortaokul sonum telefonlarımızı rehberlik hocasına vermek zorundayız fakat arama yapmıyorlar çantamda bırakıyorum, fakat eğer yakalanırsan sıkıntı olur.