Lisede dövme yasak mı ?

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar ben Avcılar mesleki ve teknik anadolu lisesine geçtim ama koluna dövme yaptıracaktım dövme yasak mı liselerde

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,321
Şu anki disiplin kurallarını bilmiyorum; ama benim zamanımdayken ortaokulda bırak dövme yaptırmayı, erkeklerin saçı uzatması yasaktı. Karne gününe okulun bahçesine bile alınmadığımı bilirim ben sırf saç yüzünden.

Reaksiyon puanı
3,029
Şu anki disiplin kurallarını bilmiyorum; ama benim zamanımdayken ortaokulda bırak dövme yaptırmayı, erkeklerin saçı uzatması yasaktı. Karne gününe okulun bahçesine bile alınmadığımı bilirim ben sırf saç yüzünden.
Şuan hiç öyle değil saç boyatan çok var, dövme için aile rızası gözeteceklerdir diye tahmin ediyorum

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz
yasak olup olmadığı hakkında bir bilgim yok ama aşağıdakini bir okuyun bence sonra pişman olmayın.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bana göre dövme yaptırmak gereksiz.

• Beğen
Reactions: STB

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065

Hocam yanlış anlama ama Silah dövmesi nedir ya :(Torbacı gibi veya Kolombiyalı eroin kaçakçıları gibi. Dövme yaptıracaksan daha yaratıcı bir şey yaptır hiç yoktan. Hiç yoktan 18-20 yaşına gelip olgunluğa erince yaptırsan daha iyi tabi.

sberkbayram

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Arkadaşlar ben Avcılar mesleki ve teknik anadolu lisesine geçtim ama koluna dövme yaptıracaktım dövme yasak mı liselerde
değil, neden yaptırmayı düşünüyorsun bu yaşta ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış anlama ama keko gibi gezersin (silah dövmesi) ve büyüyünce pişman olursun.

• Beğen

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
O değilde Kaliteli bir dövmeci 18 yaş altına kalıcı dövme yapıyor mı ? ( Merdiven altılar hariç )

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Pekiya arkadaşlar şimdi giyilebilir dövme diye birşey gördüm onlar tatto shoplarda bulunuyor mu

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Büyüyünce pişman olup,utanırsın dövmen den söylemedi deme.

• Beğen

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Okuldan okula değişiyor fakat genelde yasak değil.

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Yasak ya da değil o bir tarafa, seçilen dövme kötü. Pişman olursun muhtemelen.
Hocam silahtan bende vaz geçtim giyilebilir dövme düşünüyorum şu anda acaba onlardan dövme yapan dükkanlarda bulunuyor mu ?

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Hocam silahtan bende vaz geçtim giyilebilir dövme düşünüyorum şu anda acaba onlardan dövme yapan dükkanlarda bulunuyor mu ?
Bilemiyorum. Sizin için anlamı olan bir dövme seçmeniz bence daha iyi olacaktır. Mesela benim bacağımda aslan kafası var. Tuttuğum takımı temsil ediyor. Manevi değeri olan bir dövme yaptırırdım ben olsam.

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Bilemiyorum. Sizin için anlamı olan bir dövme seçmeniz bence daha iyi olacaktır. Mesela benim bacağımda aslan kafası var. Tuttuğum takımı temsil ediyor. Manevi değeri olan bir dövme yaptırırdım ben olsam.
Ben eğlencesine yaptıracaktım
Bu arada gslisiniz galiba

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben eğlencesine yaptıracaktım
Bu arada gslisiniz galiba
Evet. Gerçekten pek eğlencesine yapılacak şey değil dövme. Bir süre sonra sıkılacağınız bir şey olacaksa sildirmesi ayrı bir eziyet, ona göre hareket etmek daha doğru. Hevesinizi almak için geçici dövme yaptırabilirsiniz belki.

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Evet. Gerçekten pek eğlencesine yapılacak şey değil dövme. Bir süre sonra sıkılacağınız bir şey olacaksa sildirmesi ayrı bir eziyet, ona göre hareket etmek daha doğru. Hevesinizi almak için geçici dövme yaptırabilirsiniz belki.
Zaten benim aklıma birden giyilebilir dövme geldi o da aynı çorap gibi giyiyorsun dövmen var gibi gözüküyor canın sıkıldı mı çıkartıyorsun ama onlar nerede satılıyor bilmiyorum

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Zaten benim aklıma birden giyilebilir dövme geldi o da aynı çorap gibi giyiyorsun dövmen var gibi gözüküyor canın sıkıldı mı çıkartıyorsun ama onlar nerede satılıyor bilmiyorum
Bu gibi sitelerde bulursun.

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22