'Tarık
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Arkadaşlar ben Avcılar mesleki ve teknik anadolu lisesine geçtim ama koluna dövme yaptıracaktım dövme yasak mı liselerde
Okuldan okula değişirArkadaşlar ben Avcılar mesleki ve teknik anadolu lisesine geçtim ama koluna dövme yaptıracaktım dövme yasak mı liselerde
Şuan hiç öyle değil saç boyatan çok var, dövme için aile rızası gözeteceklerdir diye tahmin ediyorumŞu anki disiplin kurallarını bilmiyorum; ama benim zamanımdayken ortaokulda bırak dövme yaptırmayı, erkeklerin saçı uzatması yasaktı. Karne gününe okulun bahçesine bile alınmadığımı bilirim ben sırf saç yüzünden.
yasak olup olmadığı hakkında bir bilgim yok ama aşağıdakini bir okuyun bence sonra pişman olmayın.Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz
Bence de daha gençsin anlık hevese kurban gitme.Yasak değil ama yaptırma.
Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz
değil, neden yaptırmayı düşünüyorsun bu yaşta ?Arkadaşlar ben Avcılar mesleki ve teknik anadolu lisesine geçtim ama koluna dövme yaptıracaktım dövme yasak mı liselerde
yanlış anlama ama keko gibi gezersin (silah dövmesi) ve büyüyünce pişman olursun.Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz
bak o olabilir giy çıkart. Ama diğerine çok bulaşma ve lisede arkadaş ortamına çok dikkat et.Pekiya arkadaşlar şimdi giyilebilir dövme diye birşey gördüm onlar tatto shoplarda bulunuyor mu
Ayn hocam meslek sıkıntı arkadaş konusundabak o olabilir giy çıkart. Ama diğerine çok bulaşma ve lisede arkadaş ortamına çok dikkat et.
Yasak ya da değil o bir tarafa, seçilen dövme kötü. Pişman olursun muhtemelen.Sol dirseğim ile bileğim arasında silah yaptırmayı düşünüyordum sizce yasakmıdır bu ? Sizin tahmininiz
Hocam silahtan bende vaz geçtim giyilebilir dövme düşünüyorum şu anda acaba onlardan dövme yapan dükkanlarda bulunuyor mu ?Yasak ya da değil o bir tarafa, seçilen dövme kötü. Pişman olursun muhtemelen.
Bilemiyorum. Sizin için anlamı olan bir dövme seçmeniz bence daha iyi olacaktır. Mesela benim bacağımda aslan kafası var. Tuttuğum takımı temsil ediyor. Manevi değeri olan bir dövme yaptırırdım ben olsam.Hocam silahtan bende vaz geçtim giyilebilir dövme düşünüyorum şu anda acaba onlardan dövme yapan dükkanlarda bulunuyor mu ?
Ben eğlencesine yaptıracaktımBilemiyorum. Sizin için anlamı olan bir dövme seçmeniz bence daha iyi olacaktır. Mesela benim bacağımda aslan kafası var. Tuttuğum takımı temsil ediyor. Manevi değeri olan bir dövme yaptırırdım ben olsam.
Evet. Gerçekten pek eğlencesine yapılacak şey değil dövme. Bir süre sonra sıkılacağınız bir şey olacaksa sildirmesi ayrı bir eziyet, ona göre hareket etmek daha doğru. Hevesinizi almak için geçici dövme yaptırabilirsiniz belki.Ben eğlencesine yaptıracaktım
Bu arada gslisiniz galiba
Zaten benim aklıma birden giyilebilir dövme geldi o da aynı çorap gibi giyiyorsun dövmen var gibi gözüküyor canın sıkıldı mı çıkartıyorsun ama onlar nerede satılıyor bilmiyorumEvet. Gerçekten pek eğlencesine yapılacak şey değil dövme. Bir süre sonra sıkılacağınız bir şey olacaksa sildirmesi ayrı bir eziyet, ona göre hareket etmek daha doğru. Hevesinizi almak için geçici dövme yaptırabilirsiniz belki.
Bu gibi sitelerde bulursun.Zaten benim aklıma birden giyilebilir dövme geldi o da aynı çorap gibi giyiyorsun dövmen var gibi gözüküyor canın sıkıldı mı çıkartıyorsun ama onlar nerede satılıyor bilmiyorum
Hocam korona nedeniyle internetten verdiğim siparişler geç gelebiliyor ve okul açılacağı için hangi şehirde olacağımız belli değilBu gibi sitelerde bulursun.
![]()
Giyilebilir Dövme Erkek Giyim & Aksesuar Modelleri - n11.com
En trend erkek giyim & aksesuarları n11.com'da! Giyilebilir Dövme Erkek giyim & aksesuar modelleri & markaları en uygun fiyatları ile Erkek Giyim & Aksesuar kategorisinde!www.n11.com