Yardım Lise yönetmelik için ne yapılabilir?

egegokdenizz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba.11.sınıf öğrencisiyim.Çoğu kişi yadırgayacaktır ama lütfen yargılamadan tavsiye verin.Değerli olan elektronik sigaramı okuldaki aramada yakalattım.2 gün uzaklaştırma ya da 480 TL ceza seçeneği sundular.Ceşitli sebeplerden ötürü ikinci seçeneği seçmek zorunda kaldım.Cimere şikayette bulundum bildiğim kadarıyla okulun öğrenciden para toplaması yasal değil.Cimer cevap olarak okul yönetiminin böyle bir şeyi kabul etmediğini para toplamadığını iletti mail yolu ile.Üstüne üstlük Elektronik sigaramı teslim etmiyorlar.Ablam gelsin alsın diyorum yine vermiyor.Yönetmelikte bunun yasal olmadığını söylüyor.Lütfen tavsiye verin ne yapmalıyım?

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Elektronik sigara tütün mamülü değildir neye göre ceza yazmışlar 480 TL anlamadım

egegokdenizz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Elektronik sigara tütün mamülü değil ki git uğraşma git savcılığa dava et manevi tazminat da iste
Bununla uğraşabilecek potansiyele sahip olsam bi elektronik sigaranın peşine düşmem ne yazık ki.Kötü olan şey ailemin haberi yok ablamın var ve ailemin kulağına gitmemeli.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Polis dışında kimse üst araması yapamaz o da suçtur normalde. Aratmıyorum deyip okuldan çıkman daha doğru olurdu. Bu saatten sonra hocalardan biri keyifle senin elektronik sigarayı kullanıyordur artık.

egegokdenizz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Polis dışında kimse üst araması yapamaz o da suçtur normalde. Aratmıyorum deyip okuldan çıkman daha doğru olurdu. Bu saatten sonra hocalardan biri keyifle senin elektronik sigarayı kullanıyordur artık.
Doğru ama bi şekilde bunu çözemez miyim

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
2 seçeneğin var ya cimere şikayette bulunacaksın yada ısrarlı şekilde isteyeceksin