Lisans Takas

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar;

Elimde, 1 yıllık 3 pc için McAfee Total Protection, 200 Günlük Comodo İS Pro 200 günlük ve Tam olarak hatırlamıyorum ama minimum 5 aylık Avira Premium antivirüs lisansı var. Bu lisanslar tamamen yasaldır ve tarafımdan satın alınmıştır.

Ancak Avast İnternet Security kullanmak istediğimden takas yapmaya karar verdim. 1 Yıllık tamamen YASAL Avast İntrernet Security 7 lisansı karşılığında bu 3 program lisansını verebilirim.

İlgililere duyurulur.

Reaksiyon puanı
4
Merhaba Arkadaşlar;

Elimde, 1 yıllık 3 pc için McAfee Total Protection, 200 Günlük Comodo İS Pro 200 günlük ve Tam olarak hatırlamıyorum ama minimum 5 aylık Avira Premium antivirüs lisansı var. Bu lisanslar tamamen yasaldır ve tarafımdan satın alınmıştır.

Ancak Avast İnternet Security kullanmak istediğimden takas yapmaya karar verdim. 1 Yıllık tamamen YASAL Avast İntrernet Security 7 lisansı karşılığında bu 3 program lisansını verebilirim.

İlgililere duyurulur.

mcafee total karsılıgında 2 yıllk avg internet security 2012 lisansı verebilirim.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ancak Avast lisansı arıyorum.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Avira lisansınızı eğer kullandıysanız kendi adınıza kayıtlı olduğu için o lisans başka bir bilgisayarda çalışmaz.