Yardım Lisans için sağlık raporu

Osman58erd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sağlık raporu alacağım lisans için, fakat nasıl alacağımı bilmiyorum, tek bildiğim şey kardiyolojiden almam gerektiği çünkü ortopediden alınca olmadı ve kardiyolojiden nasıl alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? acil arkadaşlar.

Osman58erd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne lisansı bu?

genelde özel hastanelerde bu işler daha hızlı çözülür. alacağınız lisansı düzenleyen kuruluşun anlaşmalı olduğu hastanelere giderseniz işiniz hızlanır.
spor lisansı alacağım, badminton için ve 18 yaş altıyım bulunduğum şehirde fazla hastane seçeneği yok, elimin altında olan bir tane var

draktepe

Asistan
Reaksiyon puanı
174
en güzeli spor hekiminden alacaksın. bulunduğun yerde başka hastane yoksa, başka yerde bir hastaneye gideceksin oradan alacaksın. çünkü ortopedi sadece kendi alanı ile ilgili yorum yapabilir, kardiyoloji kalp ile alakalı yorum yapabilir. senin belki de bilmediğin akciğer sıkıntın olabilir. bu sebeple daha büyük bir hastaneye gider oradan alırsın.
2. durum ise hastaneler ve sigortan senin hasta iken muayene teşhis ve tedavin için primer olarak bulunurlar. burada bir hastalık söz konusu değil senin sağlık kuruluna başvurup ilgili sporu yapabilir tarzında onay verilmesi gerekiyor. bu durum için de ücret ödemen. aynı zamanda yaşınında 18 altı olması sebebiyle veli eşliğinde

Osman58erd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en güzeli spor hekiminden alacaksın. bulunduğun yerde başka hastane yoksa, başka yerde bir hastaneye gideceksin oradan alacaksın. çünkü ortopedi sadece kendi alanı ile ilgili yorum yapabilir, kardiyoloji kalp ile alakalı yorum yapabilir. senin belki de bilmediğin akciğer sıkıntın olabilir. bu sebeple daha büyük bir hastaneye gider oradan alırsın.
2. durum ise hastaneler ve sigortan senin hasta iken muayene teşhis ve tedavin için primer olarak bulunurlar. burada bir hastalık söz konusu değil senin sağlık kuruluna başvurup ilgili sporu yapabilir tarzında onay verilmesi gerekiyor. bu durum için de ücret ödemen. aynı zamanda yaşınında 18 altı olması sebebiyle veli eşliğinde
randevu aldım kardiyolojiye gideceğim, ücret nedir bilgin var mı ?