MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 361
Merhabalar Öncelikle Herkese Günaydın Bu Hata Nedir Arkadaşlar ?
ne yapmaya çalışırken bu hata ,galiba ekran kartıyla ilgili birşey amaMerhabalar Öncelikle Herkese Günaydın Bu Hata Nedir Arkadaşlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 134009
Amd driver kurulumu sırasındane yapmaya çalışırken bu hata ,galiba ekran kartıyla ilgili birşey ama
orada diyorki kurmaya çalıştığınıź bu version desteklenmiyir ama şu versiyonlar destekleniyor gibisinden birşey diyor ama driveri terminalden değil de "Ek Yazılım Ve Sürücüler" kısmından kurabileceğinizi tahmin ediyorum.Amd driver kurulumu sırasında
yok aga 100 kere baktım olmuyororada diyorki kurmaya çalıştığınıź bu version desteklenmiyir ama şu versiyonlar destekleniyor gibisinden birşey diyor ama driveri terminalden değil de "Ek Yazılım Ve Sürücüler" kısmından kurabileceğinizi tahmin ediyorum.
@Ram_kafasiyok aga 100 kere baktım olmuyor
aga buldum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bakarmısın buna nasıl kurulacak
Bilemiyorum anlamadım ki onların ne olduğunu bumu yapabilecek kişi @Ram_kafasi ama büyük ihtimallle o da şu anda halen uyanmadıaga buldum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bakarmısın buna nasıl kurulacak
Ekli dosyayı görüntüle 134016
nasıl kurulur bu dosya ?Bu driverın desteklenmediğini, 6.9 veya daha üstü sürümlerin desteklendiğini belirtiyor. Ek yazılım ve sürücüler kısmından güncellenebilmeli. @Ram_kafasi
Ayrıca x. org yazılımı orijinal olmayan bir sürücü yazılımıdır.
Şunu deneyebilir misin? Bu 7.0 versiyonu.
![]()
xorg / driver / xf86-video-ati · GitLab
ATI/AMD Radeon video driver for the Xorg X servergitlab.freedesktop.org