Linux nasıl denemelimiyim?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

Adigeottoman77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ekli dosyayı görüntüle 130829
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başalata basıyorum bişe olursa senin üstüne atarım
basılmıyormuş zaten ona basıp işlemi başlatmışmıştım.Şimdi flash bellek takılıyken bilgisayarı yeniden başlatıyorum demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim üstüme niye attığınızı anlayamadım burda benim bir suçum bulunmuyor,dediğim talimatları uygularsanız düzgün bir şekilde Ubuntu'yu kurabilirsiniz.
şakaydı yav.basılmıyormuş zaten ona basıp işlemi başlatmıştımzaten .Şimdi flash bellek takılıyken bilgisayarı yeniden başlatıyorum demi?

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Daha sonra gelen ekran size nasıl kurulum yapmak istediğinizi soracak,eğer oradan try ubuntu ya da ubuntu live seçerseniz kurmadan kullanabilirsiniz

Adigeottoman77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ubuntuyu tekrar nasıl kaldırabilirim.Bu sürekli kodlarla birşeyleri halletmek baya karışık geldi ve arayüze alışamadım.Minti deneyeceğim gibi ama kod girme olayları aynıysa..

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Ubuntuyu tekrar nasıl kaldırabilirim.Bu sürekli kodlarla birşeyleri halletmek baya karışık geldi ve arayüze alışamadım.Minti deneyeceğim gibi ama kod girme olayları aynıysa..
Sabit diskinizde Ubuntu'nun bulunduğu bölümü biçimlendirerek Ubuntu'yu kaldırabilirsiniz.

Adigeottoman77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Sabitt diske erişimi nasıl sağlarım? bilgisayarım (c:) değildir galiba ? Intel rapid depolama diye bir ssd programı var ama ordan mı acaba? ssd 240 gb bu arada dual boot yapacam derken yeterli olur mu olmaz mı sormayı da unutmuşum

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Sabitt diske erişimi nasıl sağlarım? bilgisayarım (c:) değildir galiba ? Intel rapid depolama diye bir ssd programı var ama ordan mı acaba? ssd 240 gb bu arada dual boot yapacam derken yeterli olur mu olmaz mı sormayı da unutmuşum
şu videoyu referans alabilirsiniz.