6 Şubat 2021 #1 consifedar Doçent Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 799 Reaksiyon puanı 625 Puanları 93 Normalde arka planın böyle olması gerekirken her yeniden başlattığımda ya da kapatıp açtığımda Bu hale geri dönüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Normalde arka planın böyle olması gerekirken her yeniden başlattığımda ya da kapatıp açtığımda Bu hale geri dönüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
6 Şubat 2021 #2 S SDN Anonim 608469 SDN Okuru @Ram_kafasi Bende Mint kullanıyorum, görüntü dosyasını başka bir yere taşıyıp dener misiniz?
6 Şubat 2021 Konuyu başlatan #3 consifedar Doçent Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 799 Reaksiyon puanı 625 Puanları 93 Sibraius dedi ki: @Ram_kafasi Bende Mint kullanıyorum, görüntü dosyasını başka bir yere taşıyıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla ... İşe yaradı teşekkür ederim.
Sibraius dedi ki: @Ram_kafasi Bende Mint kullanıyorum, görüntü dosyasını başka bir yere taşıyıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla ... İşe yaradı teşekkür ederim.
6 Şubat 2021 #4 S SDN Anonim 608469 SDN Okuru xKemalC dedi ki: İşe yaradı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim, iyi forumlar.