Linux İçin Utorrent Server 3.0 Alpha Yayınlandı !

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
BitTorrent Inc. bir kaç saat önce indirme için hazır hale gelir gelmez Linux ve UNIX-türevi işletim sistemleri
için
uTorrent Server programının ilk alpha sürümünü gururla duyurdu.

Şu an Linux için bu alpha sürümü sadece arşiv biçiminde ve test amaçlı olarak kullanılabilir. Sonraki sürümlerde Linux dağıtımları için paket halini almaya hazır hale gelecek.

Duyuruda aşağıdaki açıklamalar da mevcut:

"Bugünün sürümü sadece ilk adımdan ibaret ve biz gelecek zamanlarda Linux kullanıcı camiasını yeni sürümlerle desteklemeye devam edeceğiz. Eğer tercihiniz daha çok geleneksel kullanıcı deneyimi ise yakın zamanda
tam özellikli bir sürüm çıkarmamız için harıl harıl çalışırken siz biraz dinlenin.

"µTorrent Linux, milyonlarca Windows µTorrent kullanıcısının zevkle kullandığı, aynı özelliklere ve temiz tam özellikli arayüzüne sahip olacak. Bir kaç ay içerisinde bunu size test için sunmayı umuyoruz. Bizi izlemeye devam edin."

Download - µTorrent - a (very) tiny BitTorrent client

First-Alpha-of-uTorrent-Server-for-Linux-Released-4.png

Reaksiyon puanı
2,148
Linux da ktorrent kullanıyordum, torrent programlarının farkı oluyor mu indirme hızlarında?
Bittorrent ile uTorrent aynı şeyler bu isim farkları neden? :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
BitTorrent genel bir isimdir. uTorrent ise torrent indirme uygulamasıdır.

uTorrent kullandığı yöntemlerle diğerlerinden oldukça hızlıdır ve bu yüzden popülerdir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
BitTorrent genel bir isimdir. uTorrent ise torrent indirme uygulamasıdır.

uTorrent kullandığı yöntemlerle diğerlerinden oldukça hızlıdır ve bu yüzden popülerdir.

hayır bittorent diye de çok yakın bir uygulaması var aynı firmanın, yanlız bittorent biraz daha pazarlamaya yönelik bir uygulama...

uttorrent'te eskisi kadar hızlı gelmiyor bana, çok fazla hatalı indirme yapar oldu bende, linux'ta onlarca alternatifi var zaten, bu sebeple bu uygulamadan uzaklaştım..

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Çok geç kalınmış bir program. Yinede sevindirici bir gelişme.. Birde Flash ve Msn gelirse oh oh oh :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Haklısınız ama bazen marka ürünün yerine geçer ya, margarin "sana"dır vs.

Kullanımda torrent istemcisi yerine bittorrent istemcisi diye yazıyorlar. Belki dil sürçmesi belkide alışkanlık.