Linux Duvar Kağıtları

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Masaüstünüze renk getirecek Linux konulu duvar kağıtlarını sizler için seçtik ve derledik. Galerimizden kendinize yeni bir duvar kağıdı seçin, masaüstünüz şenlensin.

Masanızın üzerindeki eski renkler ve alıştığınız o görüntü artık canınızı sıkmaya başlamadı mı? Eğer bıktıysanız ve renkli bir değişiklik yapmak istiyorsanız sizin seçtiğimiz yeni duvar kağıtlarına bakabilirsiniz. Bu galerimizde göreceğiniz duvar kağıtları, GNU/Linux işletim sistemi ve onunla ilgili bileşenleri konu alıyor. Duvar kağıtlarından birini seçin ve kullanmaya başlayın.

Derleyen: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
SDN bu aralar Linux'a fazlaca takmış durumda :)

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Taksın tabi hep windows mu olacak? Linux için yapılmış oyunlara yazılımlara vs de yer versinelr sitede. Tabi ana sayfada gözükenlerden :D

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok abi bence hiç de öle değil. sadece pardus reklamı yapıldı bir elin parmağını geçmeyecek haberde o kadar, daha fazlası değil.

Mesela SDN periyodik olarak yayınladığı bir haber var, vazgeçilmez yazılımlar diye.. Onda hep Windows programlarına yer veriliyor. Yok abi nerde Linux kde genome. hasretiz sdn ekranlarında o haberlere. hem bir yandan Windowsu XP yi Vistayı şurası şöyle burası böyle XP artık satılmayacak stoklarda bitti bitecek Vista da sistemi ço kasıyor diye biton Vista haberi yapacaksın hem de Linux diyeceksin pardus diyeceksin - gerçi bu ikincisine pek fırsat-zaman kalmıyor ama araya sıkışıyor işte haberler. sıkı bir sdn takiçisi olarak bunu söylemeyi kendime görev bildim. hatta sdn ofisinde kaç tane linux yüklü pc var bunlar hangi durumlarda ne sıklıkla kullanıyor.

hha bi de şu var sdn sadece pardustan bahsediyor. biton linux sürümü var hatta sdn de bir linux dağıtımı yapsa link verebilse biz de indirsek denesek nasıl olur. sadece kurulum ekranında sdn yazsa o da yeter ona da razıyız abi.

sonuç olarak ben SDN'nin Linux'la pek haşır neşir olduğu görüşünde değilim. Varsa yoksa Windows...::((((

TuningMert dedi ki:
SDN bu aralar Linux'a fazlaca takmış durumda :)