- Reaksiyon puanı
- 9,165
Şu an almayacağım ve kesin olarak da alacağım diyemem.Oyun pc si olarak bakılırsa en iyisi 1050ti olan modeli, rx460 olan modelde güzel. Ama güç kaynaklarının modeli ve verimi ne onlara bakmak gerek.
Zaten linkteki pc'lerin parçalarını değiştirebilme şansımız var. Site bu özelliği ile bence çok güzel.Toplama pc yapın hocam her zaman en iyisi.
Şu an almayacağım ve kesin olarak da alacağım diyemem.
Ama sistemlerden en iyisini öğrenmek için bu konuyu açtım. Yardımınız için teşekkürler.
@Evil7
--- Gönderi Güncellendi ---
Zaten linkteki pc'lerin parçalarını değiştirebilme şansımız var. Site bu özelliği ile bence çok güzel.![]()
Cevabınız için teşekkürler. Bakalım. Ailem izin verirse İnşaAllah yazın güzel bir bilgisayar toplarım.Pc toplama sihirbazından güzel bir pc toplayabilirsiniz almaya karar verirseniz teknobiyotikten. Ama garanti-servis durumları hakkında bilgim yok. Oranın güzelliği bios güncellemesi yapmaları ve birçok parçada seçeneğin çok olması. Edit: Ryzenlerin düşük modelleri beklenebilir fiyat performans açısından.
Kurduğunuz sistemin oyunlarda ve normal kullanımda performansı nasıl?Umarım istediğiniz sisteme kavuşursunuz, para olsun da sistemi kurmak kolay
Bende yeni topladım sistemi i3 6100-1050 ti ikilisini kullanıp ucuz bir sistem kurdum olabildiğince. Yaza almayı düşünürseniz o zamana kadar olan deneyimimi paylaşırım![]()
Kurduğunuz sistemin oyunlarda ve normal kullanımda performansı nasıl?
g4560 yerine i3 almak mı yoksa AMD'nin orta segment işlemcilerini beklemek mi daha mantıklı?1050ti ve g4560 ikilisi iyidir.
G4560 ın çıkışıyla alınmayacak işlemciler listesi:
6100
4400
860k
840
1050ti ve g4560 ikilisi iyidir.
4560 dediğiniz Intel Pentium g4560 mı?Bende 4560 düşünüyordum baya da bir bütçe dostuydu ama stokta yoktu![]()
4560 dediğiniz Intel Pentium g4560 mı?
Acaba G4560 mü yoksa i3 mü daha az ısınıyordur? Aslında AMD'nin orta segment işlemcilerini ve APU'larını beklemek bana mantıklı geliyor ama dolar kalkarsa fiyatları yüksek olabilir belki.Aynen g4560 düşünmüştüm. Hem performansı hem bütçe dostu oluşu ilgimi çekmişti ilerde işlemciyi değiştirerek devam ederim diye düşünmüştüm ama nasip i3 müş.
Acaba G4560 mü yoksa i3 mü daha az ısınıyordur? Aslında AMD'nin orta segment işlemcilerini ve APU'larını beklemek bana mantıklı geliyor ama dolar kalkarsa fiyatları yüksek olabilir belki.
Neden?İşlemci olarak her zaman İntel'i tercih etmişimdir.
g4560 yerine i3 almak mı yoksa AMD'nin orta segment işlemcilerini beklemek mi daha mantıklı?
Tahmini olarak Ryzen 3'ün fiyatı ne olur sizce?Ryzen 3 serisi beklenebilir.