Soru Linkteki apu sistem alınır mı

Melih Yavuz 9689

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
bu sistemi alıp önümüzdeki 2 3 ay içinde 6800xt veya 3070ti taksam herhangi bir sorun yaşar mıyım darboğaz vb.

Mr.Tyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
bi kaç ay sonra hangi ekran kartını alıp takacağını bilmem lakin ben olsam o paraya bu sistemden daha iyi ve ekran kartlı şekilde ikinci el sistem dizebilirdim. Tek seferde almam 1 hafta kovalarım ilanları illaki güzel bir şeyler düşürürdüm. Apu bir sisteme bu para şahsi görüşüm fazla. Bütçem eğer 7-8 bin dolaylarındaysa ikinci el kovalar genede bunu almazdım.

Melih Yavuz 9689

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
bi kaç ay sonra hangi ekran kartını alıp takacağını bilmem lakin ben olsam o paraya bu sistemden daha iyi ve ekran kartlı şekilde ikinci el sistem dizebilirdim. Tek seferde almam 1 hafta kovalarım ilanları illaki güzel bir şeyler düşürürdüm. Apu bir sisteme bu para şahsi görüşüm fazla. Bütçem eğer 7-8 bin dolaylarındaysa ikinci el kovalar genede bunu almazdım.
aslında en basta ekran kartlı almayı planlıyodum ama sonradan dedim ki apu bir sistem alayım ilerleyen dönemde ekran kartı için fazla param olur ve güçlü bir ekran kartı alabilirm diye düşündüm o yüzden apu sistem almayı düşündüm

Mr.Tyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
hocam ekran kartlı sistem alınca paran çöpe gitmiyorki letgosu var sahibindeni var sen ileriyi düşünme parayı bugün harcıcaksın hizmeti bugün alacaksın ama yarını düşünüyosun yarına göre plan yapma 8000 lira bütçen mi var ekran kartlı bir sistem kur heleki mining patlamışken ekran kartı fiyatları yerlerde sürünüyoken kesinlikle ikinci el piyasayı kovala sıfırı atıyorum 10 bin lira olan bir kartı normal zamanda 9000 e bulursun ikinci elde ama şuan 5000 e bile bulabiliyosun miningsiz kartları dahi o fiyatlara alabiliyosun bu fırsatı kaçırma ekran kartlı bir sistem kur. Ha ilerde ille yükseltecekmisin sat kardeşim aldığın parçaları üstüne ekle 3-5 yükselt bu engel değil sana bence apu alma. Heleki şu ekran kartı bolluk diyarında sakın alma :)