Link Arama Yardım

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar bir linkin hangi sitelerde hangi forumlarda paylaşıldığını bulabilmemizin imkanı var mı?

Ya da aynı kaynaktaki resmin kaç sitede paylaşıldığı hakkında araştırma yapmanın yolu...

Şimdi flickr da yüklediğim resim var...

içlerinden biri aynı gün yüklenen diğerlerine nazaran çok hızlı bir şekilde bakılma oranına ulaşmış ancak diğerlerinden pek farkı yok...

O resmin hangi sitelerde paylaşıldığının istatistiğini bulabilmem için Flickr a para ödemem gerek...

Ben para ödemeden resmin linkini aratarak o siteleri nasıl bulurum?

Benim için önemli çünkü o siteleri bularak beni ilgilendiren sitelere ulaşmış olacağım...

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Resmi aynı isimde yayımlamışsalar; örneğin resmin ismi zQQm.jpg ve isim değiştirilmeden diğer sitelerde yayımlanmışsa Google yardımıyla bulabilirsiniz.

Google arama teknikleri vardır. Mesela [zQQm filetype:jpg] bu şekilde arayabilirsiniz. Ya da [intext:zoom.jpg] şeklinde arayabilirsiniz.

Yukarıdakiler basit olanlarıydı. Daha kişiselleştirilmiş aşağıdaki bu kod; sadece içinde zoom geçen .jpg ve .bmp formatlarındaki indirilebilir dosya dizinlerini gösterir.

Kod:
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of" +"last modified" +"parent directory" +description +size +(jpg|bmp) "zoom"

Bu kod ile aradığımızda karşımıza çıkan her hangi bir linke tıkladığımız anın görüntüsü...

asdasdff.jpg

Yukarıdaki kodu kendi kişisel isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Saygılar

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
teşekkürler... :)

Link arama konusunda bir de şöyle bir yöntem varmış bilmeyenlere yardımcı olur belki...

yahoo da yazarak o linkin hangi sitelerde yer aldığı listeleniyor...

link:http://siteismi.com

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Resmi aynı isimde yayımlamışsalar; örneğin resmin ismi zQQm.jpg ve isim değiştirilmeden diğer sitelerde yayımlanmışsa Google yardımıyla bulabilirsiniz.

Google arama teknikleri vardır. Mesela [zQQm filetype:jpg] bu şekilde arayabilirsiniz. Ya da [intext:zoom.jpg] şeklinde arayabilirsiniz.

Yukarıdakiler basit olanlarıydı. Daha kişiselleştirilmiş aşağıdaki bu kod; sadece içinde zoom geçen .jpg ve .bmp formatlarındaki indirilebilir dosya dizinlerini gösterir.

Kod:
-inurl:(htm|html|php) intitle:"index of" +"last modified" +"parent directory" +description +size +(jpg|bmp) "zoom"
Bu kod ile aradığımızda karşımıza çıkan her hangi bir linke tıkladığımız anın görüntüsü...

asdasdff.jpg

Yukarıdaki kodu kendi kişisel isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Saygılar
tam olarak nereye kopyalıcak kodu açıklar mısın arkdaşım?