Line Interactive ve Online güç kaynağı ne demek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NZT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Line Interactive ve Online güç kaynağı ne demek?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
com yada lan üzerinden ups cihazınız pc ye bağlayıp bir yazılım sayesinden ups in batarya durumunu yada gelen çıkan voltaj durumlarını gözliyebiliyorsun demek.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
line interactive güç kaynakları ucuz ve basit modeller oluyor. temel ev kullanıcıları için. ancak ani voltaj dalgalanmalarında devreye geç girebiliyorlar. bu durumda sistem kapanmıyor ancak reset atıyor. ben geçmişte iki adet line interactive ups kullandım. ikisinde de ani voltaj dalgalanmasında ve elektrik kesintisinde bilgisayarım reset oluyordu. ikinci aldığım tunçmatik markaydı. arayıp teknik servisi ile konuştum. bana voltaj bakımından problemli şebekelerde bu tarz sorunların olabileceğini, cihazın devreye geç girebileceğini söylediler. kesin çözüm için online güç kaynaklarına yönelmemi söylediler. online olanlar her türlü voltaj değişimini yakalayabiliyormuş. ancak fiyatları çok pahalı. ben de aldığım ürünü iade ettim ve bir daha ups almadım. sen de online alabilecek durumdaysan al, yoksa line interactive boşuna alma derim. :)