• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lincoln, Zenit'e çok yakın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincoln, ST.Petersburg yolcusu...

Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor.

Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

KAYNAK

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bak bu haber süper Galatasaray formasını bidaha o adamın üstünde görmek istemiyorum yaptıgı hareketlere bak cocukmusun sen kacıyosun gelmiyosun bidaha falan bu ne ya :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bizimki bile bile lades olayıydı zaten. Bu adamın en başından belliydi böyle olduğu. Hiç istemiyordum gelmesini.

Schalke'yi şampiyonluktan eden bu adamdı. Başkasını bulamadılar sanki bu parayı verecek zamanında.

İnşallah bir an önce kurtuluruz...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Adnan Polat'ın bu olaydan sonra Lincoln'ü takımda tutacağını hiç sanmıyorum

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu işte bir iş var. bilerek yönetim yollmasın bunu. fatih tekkeyle takas falan haberleri duyarsak şaşırmayın

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nerede o günler...

Fatih Tekke iyi iş yapar bizim takımda.

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fatih tekke nin geleceğini zannetmiyorum,nede olsa işin ucunda askerlikten yırtmak varken niye gelsin ?