Limitsiz tarifeye 96 Tl Fatura

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben 1mb limitsiz tarife abonesiydim.Geçtiğimiz ay telefonla tarifeyi 2mb limitsiz yaptım.Bu ay tekrar 1 mb e döndüm.Bugün fatura mesajı geldi telefonuma 96 tl diyor borcunuz...

Bu fark tarife değişikliği yaptığım için mi?
Eğer öyleyse ,telefonda birsürü gereksiz bilgiyi üşenmeden söyleyen görevli neden bu konuda bana bilgi vermedi?

TTneti arıyorum cevap yok arayınca aldığım cevabı da burayayazacağım.Böyle bir tecrübesi olan arkadaş var mıdır?

Ya da tarife değişikliği yaptığı halde fazla fatura ödemeyen var ise o bilgi de işime yarayabilir..(

NOT:Müşteri hizmetlerini aradım.Yaptığım tarife değişikliğinden kaynaklandığını söylediler.Ama bu yanlışlarının üstünü örtmez.Telefonda yüz tane gereksiz bilgiden bahsediyorlar.Şunu onaylıyor musunuz bunu onaylıyor musunuz diye soracağına kıst ücretini onaylıyor musunuz diye sor bakalı evet diyecek miyim:D

Neyse bana geçmiş olsun TTNET e helal olsun..(!)

thepisode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
30 dakika öncede bana mesaj geldi dönem borcum 61,75 TL olarak gözüküyor., ama ben geçen ayın 25'inde TTnet aboneliğimi cezasını ödeyerek kapttırmıştım :S

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
banada 45 tl olan fatura 50.25 tl geldi kıst ücreti diye bişey yazıyor ne demek olduğunu bilen var mı?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Aradım bana da hafta içi bir gün araın dedi.Kısıtlama ücreti ne dedim?

Tarife değişikliği yaptığınız günden önceki günlerin farkı dedi.

Ama ben zaten limitsiz tarifedeyim ne farkı olabilir ki bu?

Gerçi bu farkın benim faturada kısıtlama ücretinden kaynaklandığı da kesin değil..(artık kesin faturaya baktım kısıtlama ücreti diye kesmişle)

Off adamlar resmen soyuyor bizi..

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de 1 mb sınırsız tarifedeyim ama 45 tl borç mesajı aldım. ama ben tarife değiştirmedim

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben de 1 mb sınırsız tarifedeyim ama 45 tl borç mesajı aldım. ama ben tarife değiştirmedim

ttnet teki programcıların ameleden farkı yok. Adamakıllı bi sistem tasarlamıyolar. İnsan bi demo yapar hataları düzenledikten sonra kullanıcılara sistemi sunarlar.. Amele bunlar amelee..
Yeni sistemlerini bizim üstümüzde deniyorlar :donatello:

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben de korktum şimdi bak.
45 ödüyoruz 6-7 aydır,bizden de ek ücret isterler mi ki bu resmi dolandırıcılar?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Diğer konuya da yazmıştım kıst ücret şu:

"KIST AYLIK ÜCRET: Ay içinde abone olunması veya hız artırımı yapılması durumunda işlem tarihinden ay sonuna kadar alınan ücret."

oguzcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kapkaç nasıl hızsızlık ise banka ve gsm operatörlerinin yaptığı da modern hızsızlık kimse ses çıkarmıyor.Babam aveanın verdiği her yöne sınırsız paketini kullanmaya başladı 55+vergileri dahil 65 tl gelmesi gerekirken 111 tl fatura geldi.sövmekten başka çare kalmıyor bazen.

zarha6155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlar sahtekar,
Geçen sene internetten,(ev telefonu numarasıyla)kısa mesajlar yolluyordum. Güya beleş ya, ilk 2-3 ay sorun olmadı. Sonra ki ay faturaya bakarım ki 17 lira kısa mesaj ücreti eklenmiş.
İtiraz ettim güya incelediler, söyledikleri mesajları netten değil de, telefondan yollamışım. Kayıtlarda öyle görünüyormuş.:angry:

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Artık suyunu çıkardılar dünya kadar para ödüyoruz buna kimse ses etmiyor mu yaaa

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
ya biz tarife değiştirmedik bizde de kıst ücreti yazıyor deli olacam ya 45 lir beklerken 62 lira geldi mahkemeye mi versek

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Merhaba;
Benim bildiğim kotalı paketlerde bile kotayı ne kadar aşarsan aş o kadar gelmiyor bence sen bir müşteri hizmetlerini ara.

Bu arada limitli kullanıcılar için bir bilgi:

** Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB,4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 4GB ve 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asıl hırsızlığı şimdi duyun telekomun o zaman. 5 Mart 2009 da ( geçen ay ) TTnet dünyasına giriş kampanyası kapsamında modemsiz1 mbt limitsiz 2 ay indirimli tarife ile abone oldum. 2 ay 25 tl daha sonra 49 tl gelecek olan faturalar daha ilk faturada bana şoku verdi. 90 tl 36 tl internet 33 tl aylık kıst ( her ne halt ise daha yeni abone oldum) 21 tl ilk bağlantı ücreti ( ki taahhütnamede alınmayacağı yazıyordu ) bide utanmadan altına 18 tl indirim yazmışlar. merak ettim bu 18 tl indirimle 90 tl olan fatura ( 110 tl lik oluyor bu kapsamda ) nasıl oluyor.

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 mbps kotalı internetten 256 kbps sınırsıza geçmiştim 20 tl geçiş ücreti hız tarifeyi değiştirdiğimiz gün düştü bende sınırsız oldu diye yüklenmştim sonuç 192 lira fatura teşşekkürler ttnet

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kim ne derse desin, ne yazarsa yazsın, Bu bir soygundur.
Belki 5-10 Tl bize koymaz ama bütün TTNET abonelerinden bu rakamı aldığını düşünürsek TTNET bayağı kar sağlayacak gibi :)

NOT: 1-2 Kişiden daha duydum bu fazla para olayını. Benimde başıma geldi 45 ödüyordum 67 aldılar.

Tüm içtenliğimle Saygılar TTNET :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Benimde sınırsız 1024 67 tl fatura gelmiş olay cıkarıyodum telekomda çözemedilerde pazartesi gelin faturalar ozaman cıkıcak şuanda neden okadar yüksek geldigini bilmiyoruz dediler pazartesi tekrar gidicem bakalım ne olacak

thepisode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar daha önce maduriyetimi belirtmiştim. Dün gittim Türktelekoma anlattım durum mart ayının 25'inde adsl aboneliği kapatmıstım iki aylık sınırsız ücretimi ödedikten sonra 10 ay boyunca yapmış oldukları 6 lira civarındaki farkıda toptan geri ödeyerek kapattığımı anlattım ama kısa süre önce telefonuma gelen mesajda yazan 61.75 kurus borcun neden çıktığını sordum? sonra olay ortaya çıktı parayı peşin almışlar ama avans denen bir sistemde paramı bekletiyorlarmıs yani kapatmamışlar ay sonuna kadar mahsup olacağı borcumun olmadığını söylediler. Sizde bence ihmal etmeden gidip görüşün olumlu bir sonuca ulaşmanız yüksek ihtimal hakkınızı yedirmeyin kimseye.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de limitsize şubat ayının başlarında geçtim.İlk ay 29,gelecek ay 49+20 gelecek dediler(yani martta).Ama bu farkı bu ay istiyorlar,62,5 tl geldi fatura.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt diye bağırsak duyarlar mı sesimizi? Şu diğer operatörler güçlense de onlardan birine geçip kurtulsak bu illetten.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sikayetvar.com a şikayet et bence.onlar seni arasın.

mehmetak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 mbps limitsiz tarifeye aboneyim 60,75 lira fatura geldi hiç bir tarife değişikliği yapmama rağmen bu aylık kıst ücreti nerden geldi anlamıyorum.:censored:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bende 62.75 ödedim fazla para şundan dolayı gelmiş

Örnegin ayın 5'inde limitliden limitsize geçdin ayın 5ine kadar ne kadar kullandıysan kotalı olarak onu ödüyosun fazla ücretin sebebi buymuş

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu işin içide bir iş var. dilekçe yazıp bilgi isteyin mutlaka izah edeceklerdir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de bugün sınırsıza geçmek için başvuru yaptım. Bakalım yeni dönem faturamız ne kadar gelecek. :D

tolgahanbag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben sınırlı tarifedeyken kotayı aşıyorum diye limitsize geçtim ayın 30 u gibi bi daki ay 50 ytl mi ne geldi şuana kadar da hiç artmadı size neden öyle oldu bilmiyorum 2 sene oldu nerdeyse fazla bi sorunm olmadı fatura yönünden