Limitliden limitsize geçicem ama bilgi almak istiyorum

aslijann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben limitli paketimden vazgeçip netlimitsiz paketine geçmeyi düşünüyorum ama TTNet in sitesinde birkaç bişey okudum kafam çok karıştı.Öncelikle ilk sorum 8 mbps NetLimitsiz ile Limitsiz paketi arasındaki fark nedir? yani biri 54,90 iken diğeri 109 TL gibi bişeydi. ayrıca hız problemi internet kullanımının kalitesini ne derece etkilio? ben açıkcası limitli paketimden sırf hız problemi yüzünden vazgeçiyorum çünkü eve gelen telefondaki laf cambazlığına kurban oldum.sorularım şimdilik bu kadar teşekkürler şimdiden:(:):unsure:

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
netlimitsiz ile limitsiz arasındaki fark limitsizin her zaman 8 mb olması yanlış hatırlamıyorsam.net limitside ise 8 mb'a kadar değişiyor.hız internet kullanımını baya bi etkiler bana göre :D limitli paketinden vaz geçiyorsun ama arada bir hız farkı olmayacak sadece ödeyeceğin ücret ve download hakkın değişecek.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
en önemli özelliklerden biride 8mbit olanda kotan yok.
8mbite kadar olanda ise 25gb kotan var :) bu kotayı geçersen hızın düşer 1mbite

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde "15 TL'cik" tarife değişikliği ücreti alıyorlar. Tabi zamanlamasını tam ayarlayamazsan birde geçtiğin güne kadar ki kullanmış olduğun kotayıda hesaplayıp faturacığına ekleyiveriyorlar... Bende 2 ay öncesinde tecrübe edinerek öğrendim. Telefonla arayıp sormuştum ama bu şekilde açıklama yapan olmamıştı... Gayet geçirken bir şirket kendileri... Bende 8Mbit 4 GB tarifesindeydim, limitsize geçerken düşündüm hız konusunu. Baktım en az 40-50 GB oluyor download. 1 MBit sınırsızla doyasıya geziniyorum. ;) 8Mbitteki 15 GB adil kota sınırlaması olayında kimisi 512 Kbit e düştüğünü kimisi 3-4 Mbit aşağı inmediğini söylüyordu. Garanti olsun diye birazda 1Mbiti seçtim.. Karar senn.

aslijann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar:)
sonercelix arkadaşım bu 15 tl taksitli olarak mı alınıo yoksa geçtikten sonraki ilk faturada tümüyle eklenio mu üzerine?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ayın sonunda geç fazla fatura ödeme kardeş..:)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Netlimitsizlerde belirli bi kotanız var bu dolunca hızınız 1mb e düşüyor.

109 tl lik tarife de kota ve hız düşmesi yok.