LİG TV'den şifresiz maç müjdesi!

Reaksiyon puanı
10,315
LİG TV'den şifresiz maç müjdesi!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında, yayıncı kuruluş her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranlara getirecek..

Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk, üyelerine sezonun ikinci yarısında büyük bir sürpriz hazırladı.

Yapılan açıklamaya göre Digiturk, üyelerine her hafta 1 maçı şiftesiz yayınlayacak. Şifresiz yayınlanacak maçlarda Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor'un da maçları yer alıyor.

İşte şifresiz yayınlanacak o maçlar...

010220141822343239639_3.jpg

KaynaK

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abone kayıpları arttı desenize.
Fiyatlar astronomik, digiturkplay bile pahalı bırak uyduyu.

Reaksiyon puanı
10,315
yahu adamlar 550 milyon lira verdiler bu yayınlar için, bunu çıkarmayı bırakın başabaş kurtarması bile çok zor gibi geliyor bana. bizler ki bedavacılığa alışmış bir milletin ahfadı olarak çok kolay gözüküyor bize.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
neyse Antep macını ıleyelım haftaya :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

inadına almıyorum ligtv, haftada 1 kez arıyonuz olmaz en az 4 kere aramanız lazım haftada o zaman bı dusunurüm belki :D

berkayy84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abone kayıpları arttı desenize.
Fiyatlar astronomik, digiturkplay bile pahalı bırak uyduyu.

Kesinlikle katılıyorum daha beter olsunlar. Adamlar resmen dolandırıcı başımdan geçen olayı paylaşıyım. Aralık ayı başındaki kardan dolayı yayınım gitti dedim kar kapatmıştır aramadım servisi binada da merkezi sistem var ordan izledim 1 hafta felan sonra karlar eriyince açtım cihazı yayın yok aradım müşteri hizmetlerini ne deseler beğenirsiniz 25tl vericekmişim servis gelmesi için neden dedim prosüdür böyle dediler.bana kimse söylemedi dedim böyle bişeyi anlaşmanızda yazıyo dedi gittim anlaşma metnine baktım ve anlaşmanın 9.maddesinde aynen şöyle yazıyo "bakım ve onarım hizmetlerinden ücret talep edilmez" yazıyo dedim burda döyle yazıyo nasıl istiyosunuz bu parayı, diyoki o sayfadan bitane daha olması lazımmıs bende orda yazıyomus, dedim benim imzaladığım anlaşma bu isteyemezsiniz diyorum anlamıyo malesef karşımdaki arkadaş, iptal et dedim üyeliğimi diyoki paranızı geri alamazsınız, 1 yıllık peşin ödeme yapmıştım bidaha uğraşmayım diye malesef, dedim o parayı veririm ama çatır çatır alırım sizden geri. neyse sinirden duramadım valla çıktım çatıya kara düzen eşim tv başında ben çatıda telefonla konuşarak buldum yayını sonra aradım tekrar servis felan istemiyorum kendim giderdim arızamı dedim. ama buda bana ders oldu bidaha digitürk mü hiç işim olmaz şu 1 senem dolsun hemen iptal edicem üyeliğimi. size tavsiyem üye olmadan önce iki kere düşünün..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Digitürk ve D Smart evlerden uzak ve irak adam fax ile iptal ettirmiyorlar o yüzden adam akıllı iptal ettirme üyelik yaptırma sağlam müşteri hizmetleri ve servis ağı olmadan paralı tv izlemek uzak tir bana

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yahu adamlar 550 milyon lira verdiler bu yayınlar için, bunu çıkarmayı bırakın başabaş kurtarması bile çok zor gibi geliyor bana. bizler ki bedavacılığa alışmış bir milletin ahfadı olarak çok kolay gözüküyor bize.

550 milyon tl'yi 4 yıllığına vermişlerdi... daha sonra tmsf el koyunca ihalesiz 2 yıl daha uzatıldı. yani zararları yok . ligtv'ye üzülecek değilim zaten zor durumda olsalardı bu fiyata almazlardı... digitürk bu kafayla giderse daha çok kişiyi kaybedip bedavacılığa alıştıracaktır.

Reaksiyon puanı
10,315
Kesinlikle katılıyorum daha beter olsunlar. Adamlar resmen dolandırıcı başımdan geçen olayı paylaşıyım. Aralık ayı başındaki kardan dolayı yayınım gitti dedim kar kapatmıştır aramadım servisi binada da merkezi sistem var ordan izledim 1 hafta felan sonra karlar eriyince açtım cihazı yayın yok aradım müşteri hizmetlerini ne deseler beğenirsiniz 25tl vericekmişim servis gelmesi için neden dedim prosüdür böyle dediler.bana kimse söylemedi dedim böyle bişeyi anlaşmanızda yazıyo dedi gittim anlaşma metnine baktım ve anlaşmanın 9.maddesinde aynen şöyle yazıyo "bakım ve onarım hizmetlerinden ücret talep edilmez" yazıyo dedim burda döyle yazıyo nasıl istiyosunuz bu parayı, diyoki o sayfadan bitane daha olması lazımmıs bende orda yazıyomus, dedim benim imzaladığım anlaşma bu isteyemezsiniz diyorum anlamıyo malesef karşımdaki arkadaş, iptal et dedim üyeliğimi diyoki paranızı geri alamazsınız, 1 yıllık peşin ödeme yapmıştım bidaha uğraşmayım diye malesef, dedim o parayı veririm ama çatır çatır alırım sizden geri. neyse sinirden duramadım valla çıktım çatıya kara düzen eşim tv başında ben çatıda telefonla konuşarak buldum yayını sonra aradım tekrar servis felan istemiyorum kendim giderdim arızamı dedim. ama buda bana ders oldu bidaha digitürk mü hiç işim olmaz şu 1 senem dolsun hemen iptal edicem üyeliğimi. size tavsiyem üye olmadan önce iki kere düşünün..

aynısını yaşadım ben de, yayın arıza yapınca telefon ettim, servis numarası verdiler, çağırdım adamları yaptılar, 20 tl talep ettiler, verdim. daha sonra yine yapınca tekrar servise yönlendirdiler, reddettim, söküp attım kablolarını... ama, bir yıl ödedim maalesef. yıl bitince üşüştüler kapıma, tekrar abone yapmak için. koz bendeydi artık, adamlara bir s... çektim ki yolunu bulamadılar. ama iptal etmek için de bayağı uğraştırdılar, sonunda bağırtı bağırta iptal ettirdim. rahatım artık.

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yayınlar neredn izlenecek hani digitürk üyesi olanlar aten parasını veriyor. Digitürk play dahil mi bu yayınlara.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yapmışlar bir güzellik ama tam yapıp ,her hafta bir maçı şifresiz olarak TRT1 yayınlasa iyiydi.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Tek türkiyede maçlar böyleymiş daha her takımı bir kere yayınlıyormuş peh

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
son 7 hafta 4 büyük maçı yok
çakallar ilk haftalara koymuşlar 4 büyüklerin maçlarını
Az çakal değil bunlar

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelerine derken anlamadım yani üyelerine şifresiz maç yayınlayacak ne demek

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
millete iyilik yaramıyor, izleyin işte çatır çatır :D

Yolcu08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu digiturkten darbe yemeyen bir allahın kulunu bulamazsınız arkadaşlar, geçmişte ben de çektim bunlardan allaha şükür kafam rahat şu an. süper ligden soğudum hem şike yapılıyor adamlar göz yumuyor hemde yayıncı kuruluşa bir ton para veriyorsun aldığın hizmet sıfır. ispanya ligi almanya ligini izliyorum 10 numara maçlar oluyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sadece üyelerine bize bişey yok anlaşılan :(

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında, her hafta bir maçı şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Süper Lig'in 20. haftasında bugün oynanacak olan ve saat 20:00'de başlayacak Gaziantepspor - Beşiktaş maçı şifresiz olarak 377. kanaldan ekranlara gelecek. KAYNAK

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Digiturku olmayan nasıl izleyecek ?

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
dt olmayan izleyemez maç kanal 377 de

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dt si olan biri açıklasın lütfen,dt üyeleri zaten spor paketi ile spor kanallarını açmakta,bu maç nasıl ücretsiz olacak ?