Life in Color Big Bang 2015 Türkiye - Nerede? Ne Zaman? Konser Biletleri

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Life in Color İstanbul - 2015 Konser Biletleri, Nerede? Ne Zaman?
01 Ağustos 2015 15:00
KüçükÇiftlik Park, İstanbul

Dünyanın en renkli partisi Life in Color, 1 Ağustos'ta bir kez daha İstanbul'u rengarenk boyamaya hazırlanıyor!

4cpgVuZ.jpg

2014 yazının en beğenilen etkinliği olan Life In Color Unleash, bu kez Big Bang konseptiyle binlerce elektronik müziksevere unutulmaz bir şov daha yaşatmaya geliyor!

Dünyaca ünlü DJ'lerin performanslarıyla gerçekleşecek Life in Color'da rengarenk bir gün, yepyeni bir prodüksiyon ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. 1 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinliği kaçırmayın!

Life in Color Big Bang birinci dönem avantajlı biletleri 4 Mayıs'ta satışta!

* Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

http://www.biletix.com/etkinlik/SLOC2/ISTANBUL/tr

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
LFoQLCL.jpg

İşte merakla beklenen Life in Color the Big Bang Tour 2015 DJleri!

W&W, DJ BL3ND, DubVision, Firebeatz, Headhunterz ve Ummet Ozcan 1 Ağustos'ta Life in Color the Big Bang Tour ile KüçükÇiftlik Park'ta sizlerle!

Renkler içinde kaybolmaya hazır olun! #LICTurkey

www.biletix.com/etkinlik/SLOC2/TURKIYE/tr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu konsere bende ilk defa gidiyorum. Ama bikini vb. Şeylerle gidenlerde var tabi bunlara hiç gerek yok diz ustunde artık ne boyda olursa olsun şort giy ve ustune beyaz tişort bikiniye hiç gerek yok bemce yani ben oyle yapcm ksjkd

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bikini içine giy istesen çünkü yapış yapış oluyorsun ben geçen yıl gitmiştim
Olabildiğince az şey giy şort yarım tişört geçen yıl tişörtlerini çıkartıp bikiniyle kalanlarda vardı

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
1uU6aOp.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
warm up ve line up güzel. house ile başlayacağız. şansımız varsa trance dinleriz. head ise hardstyle ile geceyi bitirir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elimde bir adet biletim var bazi sebeplerden dolayi gidemiyorum. Biletimi makûl bi fiyatta elden cikarmak istiyorum. Iletisim 05428282628