- Reaksiyon puanı
- 5
gençler merhaba lgsye son 15 gün kaldı ve ben çalışmama rağmen matematiği halen zar zor yapıyorum ne yapmalıyım?
Kendine bir yoğun program belirlegençler merhaba lgsye son 15 gün kaldı ve ben çalışmama rağmen matematiği halen zar zor yapıyorum ne yapmalıyım?
evde internet var laptop da var dediğini uygulayacağımKendine bir yoğun program belirleO programa göre hareket et. Evinde internetin varsa, Online bir şekilde test soruları çöz
Konu tekrarı yap, kendine bir hedef belirle
![]()
Video çözüm izle mat denemeleri al son tekrar yap ben yaptım 8 netim oldu valla sende yap bence
mat denemem var 3 taneVideo çözüm izle mat denemeleri al son tekrar yap ben yaptım 8 netim oldu valla sende yap bence
Eğer diğer derslerin iyi durumdaysa bu süre zarfında matematiğe çalış derim.gençler merhaba lgsye son 15 gün kaldı ve ben çalışmama rağmen matematiği halen zar zor yapıyorum ne yapmalıyım?
çok teşekkür ederim bu beni daha da hırslandırdı öbür derslerim gayet iyi ama matematikte takılıyorumHer şeyi bırak. Telefon, internet, oyunlar ne olursa olsun. Son 15 gün kaldı ve bu senin hayatında önemli bir nokta olabilir. Gerçekten başarmak istiyorsan kendini karantinaya al bu 15 gün boyunca ve otur adam akıllı günde 6 saat matematik çalış. Yok ben o kadar çalışmaya gelemem yok canım sıkılır falan diyorsan o zaman gerçekten başarmayı istemiyorsun demektir. Unutma bu 15 gün sana belki de 4 yıl boyunca okuyacağın güzel bir lise kazandıracak, 15 gün karşılığında 4 yıl? Güzel bir teklif değil mi? Telefon kullanımını ölçmek için QualityTime adlı uygulamayı kullanabilirsin. Zevklerini yalnızca 2 haftalığına hayatından çıkaracaksın, soruyu çözemediysen çözümünü izleyecek ertesi gün bir daha çözmeye çalışacaksın. Unutma çözdüğün soru kadar değil çözemediğin soru kadar iyisindir. Şimdi telefonu bırak ve çalışmaya başla! Diğerleri yatarken, oyun oynarken sen çalışacaksın. Ancak böyle onlardan 1 adım öne geçebilirsin. Harekete geç! Hemen!
diğer derslerim gayet iyi sadece matematikte takılıyorumEğer diğer derslerin iyi durumdaysa bu süre zarfında matematiğe çalış derim.
ben hallederim zaten daha önce de çalıştım fark ettim ki şimdi daha yoğunlaşmalıyım saolsun arkadaşlar da kendi fikirlerini söyledi15günde halledemezsin koskoca matematiği. En önemli dersi.