XxxJabbarTR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 43
Yok kanka bugun olan.2018 diyorsanız türkçe kolay matematik çok zordu
Yok kanka bugun olan.2018 diyorsanız türkçe kolay matematik çok zordu
Yanlislarim turkce ve matematikte zor denilebilirTurkcede kuzenim zor diyor sizce nasil?
İncelemedimYok kanka bugun olan.
Bu arada LGS'de devlet okulları çok büyük çöktü. Uzaktan eğitim neredeyse denetlenmedi. Süreç kötü yönetildi. EBA TV'nin kalitesi ise yerlerdeydi. Öğretmenler canlı derse girmemek için her bahaneyi ürettiler. Bizim matematik hocamız sabah ki derslerde elektriğim kesildi deyip gelmiyordu süreklidediğim gibi 400 puanla istediği yere giremeyip 300 giren var... işin tuhaf yeride bu ya
Benim geri kalan full matematik 2 yanlış 486 civarı bir puan alıyorum.Yapılamayacak sorular yoktu. Hatta bazıları çok çok basitti. Doğru ama genel olarak örnek sorularla alakası olmayan ve %80'i şekillerden oluşan sorular vardı. Sistem de maşallah matematik yapanı alıyor. Tüm LGS'den Full çıkar, matematiğin kötü olsun 430 civarı bir puan alabiliyorsunHesapladım
Allaha sukurbuyuk ihtimalle istedigim yere gidiyorumdediğim gibi 400 puanla istediği yere giremeyip 300 giren var... işin tuhaf yeride bu ya
Bu senen evde oturup bosbos eba puan kadmayan gereksiz canli derse girmeyen evde kendi disipliniyle calisan kazandi.Bu arada LGS'de devlet okulları çok büyük çöktü. Uzaktan eğitim neredeyse denetlenmedi. Süreç kötü yönetildi. EBA TV'nin kalitesi ise yerlerdeydi. Öğretmenler canlı derse girmemek için her bahaneyi ürettiler. Bizim matematik hocamız sabah ki derslerde elektriğim kesildi deyip gelmiyordu sürekliHey Allahım ya.
Bu sene 80 civarı deneme çözdüm, LGS Türkçe hepsinden kolaydı.Turkcede kuzenim zor diyor sizce nasil?
Korkma abartılacak birşey yok ama tecrübeli biri olarak söylüyorum sakın kendini salma ben full tel oynadım.Seneye lgs sınavına gireceğim şu an biraz korktum açıkçası.
Ben 14D 3Y 1B çıkardımBu sene 80 civarı deneme çözdüm, LGS Türkçe hepsinden kolaydı.
Yolun sonu değil be hocam.350 puan aldım ve çalıştım keşke daha fazla çalışaydım![]()
Evet aileme üni sınavına hayvan gibi çalışacağıma yemin ettim.Yolun sonu değil be hocam.
Ben yazı boş geçirmemiştim. Tonguç 7'den 8'e kitabını al. 8. sınıf konularını bitir yazın. Günde 1 saat ile ilk dönem konularını bitirmiştimSeneye lgs sınavına gireceğim şu an biraz korktum açıkçası.
hadi bakalım istediğin olur umarımEvet ya oradan umutluyum. Valla Anket sonuçlarına baktım sosyal medyadan %80 matematikte çuvallamış gibi duruyor. Allah gönlüme göre verecek inşallah.
O kitabı çözdüm. Zaten 16 temmuzda bildiğim çok kaliteli bir dershanede 8. sınıf konularına başlayacağız. Dershanede, okulda ve okulun sonlarında 3 kere falan konuları bitireceğiz diyor hocalarım. Umarım LGS bir kabus olmaz. Ve sadece 1 kere girebilmeniz ise çok korkunç.Arkadaşlar eğitim sistemine "diss" atmak yerine elimizden geldiğince çalışsak daha mantıklı olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yazı boş geçirmemiştim. Tonguç 7'den 8'e kitabını al. 8. sınıf konularını bitir yazın. Günde 1 saat ile ilk dönem konularını bitirmiştimPes etme sonucu çok güzel oluyor.
Dersaneye gittin mi yoksa herkese örnek olması açısından hiç dersaneye gitmeden mi bu başarıyı yakaladın?Benim geri kalan full matematik 2 yanlış 486 civarı bir puan alıyorum.
Sadece 1 kez girmede stres yapma. Bursluluk sınavlarına gir. Ben girmiştim en azından yapamazsam özele giderim diye düşünüyordum.O kitabı çözdüm. Zaten 16 temmuzda bildiğim çok kaliteli bir dershanede 8. sınıf konularına başlayacağız. Dershanede, okulda ve okulun sonlarında 3 kere falan konuları bitireceğiz diyor hocalarım. Umarım LGS bir kabus olmaz. Ve sadece 1 kere girebilmeniz ise çok korkunç.
Benim de 1 türkçe 1 matematik 1 inkılap.Benim geri kalan full matematik 2 yanlış 486 civarı bir puan alıyorum.
Yok hocam hiç gitmedim. Evde çalıştım.Dersaneye gittin mi yoksa herkese örnek olması açısından hiç dersaneye gitmeden mi bu başarıyı yakaladın?![]()
Aslında yüzdelik dilim önemli. Her şeyi belirleyen faktör. Bence ilk dönem konularından çıkması en büyük şansımızdı. Sadece o konulara odaklandık.Bence bu kadar kötümser olmayın. Matematikte zor sorularla karşılaştıysanız emin olun sınava giren diğer kişilerde bu soruları çözmekte zorlanmıştır. Ancak sadece 1.dönem konularının sorulması kötü oldu. Bu 1.dönem konularının birinden 1 tane zor soru gelecekse 2 tane zor soru gelmesi demek. Ve bu yıl sınava girenlerin okula başladığı yıl 4+4+4 sistemine geçilmiş olması nedeniyle daha fazla öğrenci sınava girdi. Kontenjan problemi olabilir. İnşallah hayırlısı olur....... Birde önemli olan puanınız değil. Soruların katsayıları. Mesela 1 milyon kişinin girdiği sınavdaki bir soruyu 300bin kişinin yaptığını düşünün. Siz bu 300bin kişinin içerisindeyseniz 4 puan alacaksanız o soruyu yaptığınız için 4.5-5 puan alabilirsiniz(bu sadece bir örnek). Birde netiniz önemli. Puana çok takılmayın. Benim gittiğim okul ortalama 443 civarı aldı. Ama ben 437 ile girdim. Biraz önce anlattığım olay yüzünden![]()
Demek ki bu sene LGS girenler Teog girse daha da üzülürmüş ?Ben de sınava girmedim fakat inceledim ve sorular ne astronomik ne de zordu. Sorular basit ve orta geldi. Tabi benim zamanımda teog vardı %6 ya girmiştim.
Netlerde yüzdelik dilime direkt etki ediyorYok hocam hiç gitmedim. Evde çalıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında yüzdelik dilim önemli. Her şeyi belirleyen faktör. Bence ilk dönem konularından çıkması en büyük şansımızdı. Sadece o konulara odaklandık.
Kimin ne yaptığına göre değişir. Bu yüzden her şeyden önce yüzdelik dilime bakmak lazım.Netlerde yüzdelik dilime direkt etki ediyor![]()