Furkanbg26
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Sizce Ne Kadar Çalışmalıyım
Ne kadar iyi bi yer kazanmak istiyorsan o kadar kazanmalısın. Meseka gidip Çapa GSL falan kazanma hayalin varsa her zaman diyeyim.Sizce Ne Kadar Çalışmalıyım
Valla şu puanı almam lazım en az 439,4678Ne kadar iyi bi yer kazanmak istiyorsan o kadar kazanmalısın. Meseka gidip Çapa GSL falan kazanma hayalin varsa her zaman diyeyim.
Sorularda Çok Zorlanıyorum Yenİ Nesil Sorulu Sınavlarda 300 puanı geçemiyorumBu kişiden kişiye değişir, eğer konuları anlayabiliyor herşeyi takır takır çözebiliyorsan 1 saat de yeter. Buna biz değil senin karar vermen gerek.
aynen bendeDüzgün bir hedefiniz varsa ilk dönem en az 4, ikinci dönem 6. Emin olun daha çok çalışıyordum ama çalışmaktan çok stresimi yenmeye çalışsaydım keşke.
Sağol Teşekkür EderimNeye göre, kime göre? Günde 2-3 saat çalışmayla çok iyi Fen Lisesi tutturan tanıdıklarımda oldu günde 5-6 saat çalışıp ortalama liseye giden tanıdıklarımda. Bu tamamen sana ve hedeflerine bağlı, ama en azından ortalamanın üzerinde bir liseye gitmek için günde 4-5 saat çalışman lazım. Ayrıca günlük çalıştığın miktardan daha önemlisi eksiklerini kapatmak ve bu süreyi geçirebildiğin kadar verimli geçirmek, umarım sınavın gönlünce geçer ve hedefini tutturursun. Başarılar.
8.sınıfta 25-30 dakikayla meslek lisesini bile tuturamazsın bence en az ara vererek 6 saat yani şöyle.günde 25-30dakika yeterlidir bence.
edit:7.sınıfa gidiyorum
12 saat çalışanın kafası yanar hiç bişey yapamazBen hiç 12 saat çalışan görmedim.
Açikçası abim gunun tamamında çalıştı cumartesi günde 2 saat oynadı sadece haftada. Onun dışında okuldan geldigi gibi uyuyana kadar çalıştı.12 saat çalışanın kafası yanar hiç bişey yapamaz