Lg4 sony iphone 5s sizce hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muddi64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muddi64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

Yeni Bir telefon almak istiyorum ama LG G4 SONY XPERİA Z3 VE Z5 COMP. VEYA İPHONE 5S
arasında kararsız kaldım

z5 comp. un işlemcisi ve cekirdek sayısı hosuma gitti fakat ram olayı kafama takıldı sizce hangisi kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim.

bunları seçmekteki amacım fotoğraf kalitesi ve hız ikisi bir arada oldugu için bunlar dışında ikisininde bulunduğu başka cihaz varsa önerilerinizi bekliyorum.

-

TEŞEKÜRLER

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Oncelikle lg g4 ve sony xperia z5c modelleri ile sony xperia z3 ve iphone 5s i karsilastirmak dogru olmaz.

Cunku 5s ve z3 donanim olarak biraz geri kaldiginiz belirtemeliyiz. Bu onlarin kotu oldugunuz ifade etmez.

Simdi madem aklinizdaki urunler bunlar bir siralamaya koyalim platformlara gore daha kolay tercih edilebilsin diye;

Islemci performansi (oyun vb yulsek islemci gucu isteyen isler icin) : son xperia z5c>lg g4 >/= sony xperia z3 > iphone 5s.

Kamera performansi: lg g4 > sony xperia z5c > iphone 5s > sony xperia z3.

Ekran basarisi: lg g4 > sony xperia z5c > sony xperia z3 > iphone 5s.

Batarya suresi: sony xperia z5c >/= sony xperia z3 > lg g4 > iphone 5s.

Kasa malzeme kalitesi: sony xperia z5c > sony xperia z3 > iphone 5s > lg g4.

Genel sistem stabilitesi/akiciligi: sony xperia z5c > lg g4 > sojy xperia z3 > iphone 5s.

Not: iphone 5s bir sene oncesine kadar stabilite/akicilik konusunda daha basariliydi fakat ios surumu yukseldikce bir yavaslama bir sacmalamalara basladi. Ilerde durum.daha da kotuye gidecek bilginize.

Sonuc;

Kategorilere gore eger kucuk ekran yani 4.7" sizin icin yeterli ise sony xperia z5c alin derim. Bana 4.7" yetmez derseniz lg g4 almalisiniz.

Bu arada kucuk bir bilgilendirme yapiyim. Teknoloji marketlerde 2500 tlye satilan xperia z5 modelini esnaf saticilarindan 2000-2100 tlye bulmaniz mumkun. Butce belirtmemissiniz. Egee butceniz 2000 tl civari ise esnaftan kvk, genpa garantili xperia z5 bulmaniz mumkun bilginize.

Muddi64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok tesekkur ederim bana aydinlik kazandirdiniz