LG X130 işletim sistemi yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selamlar,

LG x130 aldım Teknosa'nın kampanyasından fakat 1 aydır şu Wşndows 7 starter dan çok dertliyim. Devamlı kısıtlama çabasında olduğu düşüncesindeyim. Wallpaper bile değiştirilemiyor. En son recovery back up yapıp tüm tez çalışmamı sildi saolsun (Allahtan yedekli gidiyorum)

Benim sizden ricam bana bu bilgisayar için bir Windows sürümü tavsiye etmeniz. Acaba xp nasıl çalışır? Ve bir yerlerden okuduğum- yanlışsa lütfen düzeltin- Windows 7 cd sinde tüm sürümleri var diye okudum. Acaba bunun orjinal Starter sürümünde farklı sürüme geçebilirmiyim yasal olarak?

Sistem özellikleri

Ana Özellikler Sabit Disk : 160 GB .Çekirdek : Intel .İşlemci : Intel Atom 1.6 GHz .Bellek : 1 GB DDR2 .Bellek Tipi : DDR2 .Ekran Ölçüsü : 10.1 inch .Hafıza Özellikleri Bellek : 1 GB .Sabit Disk Özellikleri Sabit Disk : 160 GB .Görüntü Özellikleri Ekran Kartı Belleği : 128 MB .Ağ Tipleri Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN .Veri Protokolü : Wireless 802.11b/g

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yasal olmaz. Ama kısıtlamaları kaldıran bir hayli program mevcut. Wallpaper değiştirmek gibi.

Doğru arama mantığı ve google sorununu çözer...

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşm sen küçük ve starter almakla hata etmişsin hemen değiştir benimde vardı süper yavaş :D