Lg Webos TV'yi Miracast ile Bilgisayara bağlayamıyorum

FusedShadows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lütfen Yardım edin Normal bir şekilde cihaz ekle diyerek kullanıyordum özelliği sonra tv yi kapattım ardından bir daha denedim. Televizyonun ortasında yüklenme logosu dönüyor 5 sn boyunca sonra sağ üstte aygıtınızın bağlantısı kesildi diyor. Telefonda deniyorum aynısını telefonu bağlıyor anlamadım . lütfen yardım edin lütfennnn Acillll !! :(:confounded:

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Bilgisayardan miracast ile mi bağlanmayı deniyorsunuz yoksa ayarlardan harici ekrana yansıtarak mı?
Windows 10 için: Televizyon ekranında "Screen Share" açıkken bilgisayardan Ayarlar>Cihazlar>Bağlı Cihazlar>Cihaz ekle kısmından LG Webos Tv'yi seçer misin?
(En iyi yöntem HDMI kablosu kullanmaktır, internet hızını düşürmez, veriler TV ekranına daha hızlı ve kaliteli aktarılır)

Son düzenleme:

FusedShadows

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayardan miracast ile mi bağlanmayı deniyorsunuz yoksa ayarlardan harici ekrana yansıtarak mı?
Windows 10 için: Televizyon ekranında "Screen Share" açıkken bilgisayardan Ayarlar>Cihazlar>Bağlı Cihazlar>Cihaz ekle kısmından LG Webos Tv'yi seçer misin?
(En iyi yöntem HDMI kablosu kullanmaktır, internet hızını düşürmez, veriler TV ekranına daha hızlı ve kaliteli aktarılır)
Ya benim hdmi girişim bozuk ve senin anlattığın gibi yapıyordum hep çalışıyordu sonra bir gün bir daha yaptım yükleniyor diye dönüyor ortada sonra aygıtınızın bağlantısı kesildi diyor :(

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Ya benim hdmi girişim bozuk ve senin anlattığın gibi yapıyordum hep çalışıyordu sonra bir gün bir daha yaptım yükleniyor diye dönüyor ortada sonra aygıtınızın bağlantısı kesildi diyor :(
İki cihazında internet bağlantılarını sıfırlayıp tekrar deneyebilir misin?

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Sıfırlamak derken ? Unutup tekrar girmek mi şifreyi
İlk adımda onu yapabilirsin, daha sonra modemi fişten çıkarıp 10 saniye sonra tekrar başlatabilirsin, Tv'ye ve PC'ye giden LAN kablolarını çıkarıp tekrar takabilirsin, son olarak internet protokolü sürümünü değiştirerek bağlanmayı deneyebilirsin. Dene bakalım, çözülmez ise diğer yöntemlere bakarız.