LG V10

Nickladeon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi forumlar arkadaşlar. 3 senedir G2 kulanıyorum. Baya keyifliydi. Şimdi telefonumu degiştirmek istiyorum. G5'in tasarımını beğenmedim.

Bu yüzden V10 almayı düşünüyorum. Telefon için yaptığım incelemelerde bildirim ledinin olmadığını farkettim. Kullananlar varsa bu doğru mu, doğruysa 2. Ekran bildirim için yeterli mi?

ShiftleSsss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla hocam yaklaşıl 2 aydır v10 kullanıyorum bildirim ledi var mı yok mundikkat etmedim ikinci ekranda bildirim var ise simgesi çıkıyor. Anlayacağın led den daha iyi bşr şey yapmış abiler. Gün itibari ile 6.0 güncellemesidr geldi tele çok kullanamadım ama şu ana kadar daha seri gibi geldi bana.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
G4 alın aynı işlemci aynı kamera farklı materyal. Performans açısından farkı olmayacaktır. Ancak V10 ile G5 kıyaslanmamalı G5 nesil olarak yeni bir işlemci ve çok farklı bir tasarımla gelmektedir. G5 tasarımı kişinin beğenisine kalmış ancak performansı çok daha ileri düzeydedir G4 ve V10 e kıyasla.

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi usta böyle bir durumda var. V10 de kullanılan işlemci isinma sorununa maruz kalıyor. Bu sorun G5 te mevcut değil. Demek istediğim V10 de pil sorunu yaşarsın ısınmadan dolayı. Eger yok büyük bir pil takarım diyorsan V10 cok güzel bir telefon. Yani pil ömrünü göz önünde bulundurarak kararını ver