LG v10 yardım lütfen

kaanmtlr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta önce V10 aldım telefonun herşeyinden çok memnunum fakat Mortal Kombat X veya Magic Rush, Hitman Sniper gibi oyunlarda kasma yaşıyorum bundan önce Note 2'im vardı hiç sorunsuz oynuyordum gram kasma yoktu birde ekrana koyduğum widgetların guncellemesini yapmıyor yani diyelim ki hava sabah 5 dereceydi 10 derece oldugunda guncellemiyor uygulamadan kaynaklı bir sorun da yok guncellemeye ayarlı ve son olarak bir uygulamadan çıkıp ana ekrana giderken çok kısa bir şekilde yükleniyor yazısı çıkıyor ekrana lütfen yardımcı olun arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım.

Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta önce V10 aldım telefonun herşeyinden çok memnunum fakat Mortal Kombat X veya Magic Rush, Hitman Sniper gibi oyunlarda kasma yaşıyorum bundan önce Note 2'im vardı hiç sorunsuz oynuyordum gram kasma yoktu birde ekrana koyduğum widgetların guncellemesini yapmıyor yani diyelim ki hava sabah 5 dereceydi 10 derece oldugunda guncellemiyor uygulamadan kaynaklı bir sorun da yok guncellemeye ayarlı ve son olarak bir uygulamadan çıkıp ana ekrana giderken çok kısa bir şekilde yükleniyor yazısı çıkıyor ekrana lütfen yardımcı olun arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım.
LG v10 alırken için sızlamadı mı o kadar paraya yazık etmişsin :(

kaanmtlr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bence çok hoş telefon şu hataları da olmasa :(

Reaksiyon puanı
2
Ben LG G4 vardı bu dediğin oyunların hiçbiri kasmıyordu LG V10 da aynı donanıma hatta daha üstün donanıma sahip niye kasıyor ki bi telefonu sıfırlayın derim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Optimizasyonla ilgili sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Çift ekran olayı sıkıntı çıkarıyor olabilir.

kaanmtlr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada çift ekrandan dolayı gibi geliyor en kötü bir sıfırlayacağım sanırım peki yine çözülmezse gelecek güncellemelerle halledebilinecek birşey midir?