Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
v 10 u çok beğendim fakat bazı kişiler lg v10 'un lg G4 ten daha fazla sorunu olduğunu söylüyor ve bu arada kullanıcagim telefon beni bi 3-4 yıl götürmeyi
güzel bir soru lg G5 i seçmememin nedeni alt tarafının beni tatmin etmemesidir. Fakat lg G5 ide dusunebilirim tabikide bu arada telefon un beni en az 3-4 yıl goturmesi ve diğer neden lg G5 in biraz pahali olmasi V10 32 gb bildiğim kadarıyla 2099 lira lg G5 2599 gibi bir rakam 500 lira daha fazla verip lg G5 alinirmi bilemedim ve telefonda yapıcagim genelde biraz cok oyun oynarim sosyal medyada takılırim kamerada benim için önemli bi detay bu arada maks fiyat 2200
2000 e alacagım sızce almamalımıyım yorumunuzu beklıyorum acıkcası telefon uzun suredır arastırıyorum sony ı tercıh edıcektım fakat onceden 2 kez almıstım ıkısıde bozuk cıkmıstı zar zor ugrasarak ıade ettırmıstık htc yıde tercıh etmek ısterım ama bana gore htc 10 dan ıyı maks 2200 luk telı yok htc 10 bıraz fazla malıyetı samsungsa aldıktan 2 yıl sonra kasıyor benım alacagım telefon 3-4 yıl ısımı gormelı ıphone da ıse se yı tercıh edebılırım fakat onunda boyutu bıraz kucuk bıldıgınız ıyı telefonlar varsa yazarsanız sevınırım tesekkurler
Hepsi Buradadan almalısınız v10 1800 kusur lg g5 te 1950 tl idi hemde lg tr garantili hemde lg nin garantisi bence güzel ( arkadaşımın g3 nu g4 ile değiştirdiler)