LG V10 mu xperia Z5 mi yoksa X compakt mı

Lg v10 xperia Z5 x compact

• Lg V10

• Xperia Z5

• Xperia x compact

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ertuğrulkozzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bu arada benim için en önemli kriterler kamera, ekran ve tasarım)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
X compact alırdım yerinde olsam.:)
Lg'nin de başka serilerine bak ıstersen.;)

ahmetserdarlj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üçünün arasındansa z5 derim ben ama üçünden başka s7 veya g5 alırdım

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler(bu arada benim için en önemli kriterler kamera, ekran ve tasarım)

Merhaba,

Kamera ve ekran icin lg v10 almanizi tavsiye ederim. Ozellikle genis acili on kamera ile selfilerde baya avantajli. Ekran konusunda da lg firmasi g4 ve ustu modellerde iyi bir basari yakaladi.

Tasarim konusu zevkler ve renkler diye tabir ettigimiz bir konu. O kriter size kalmis birsey.

Tavsiyem bu listedeki urunleri almayin. Ithalatci garantili lg g5 veya hepsiburada'dan sony xperia x alin. Bu iki cihaz yukaridakj saydiklarinizdan daha iyi. Sony xperia x listenizdeki sony xperia x conpackt ile ayni ozelliklere sahip ama compackt cok kucuk kaliyor. O nedenle marketlerdeki x compackt fiyatina hepsiburada'dan xperia x alabilirsiniz. Tavsiyem bu iki cihazdan birini almaniz yonunde.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Lg v10 çok şık sağlam bir cihaz ben aldım ama pişman oldum malesef ghost seecren dediğimiz kronik sorun 7 ayda laçka olan şarj kablosu canımı oldukça sıktı sony xperia x alabilirsiniz

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Liste dışına çıkarsanız G5 öneririm daha performanslı biraz daha bütçe artarsa S7