Merhaba arkadaşlar malum lg v10 64 gb telefonum var nexus 6p 32 gb ile takas etsem mi diyorum nexus yurt dışı pasaport kayıtlı cihaz başa baş takas etsem mi ?
Telefonun bataryası iyi gibi . Ama LG V10 ile pek fark göremedim. Karar size kalmış .
V10 hissiyatı elime aldığımda ben de hissetmiştim.810 var ya 6p de o fark da eşit olur bakalım diğer arkadaşlar da yorum yaparsa yarın ona göre yaparım veya yapmam
ama v 10 hissiyat olarak hoşuma gidiyor bilemedim
Merhaba arkadaşlar malum lg v10 64 gb telefonum var nexus 6p 32 gb ile takas etsem mi diyorum nexus yurt dışı pasaport kayıtlı cihaz başa baş takas etsem mi ?
O testi bende izledim ve çok şaşırdım piskevit mi kırıyon laMi5 e bende sıcak bakıyordum ama bir videoda adam bükme testi yaptı ilginç bir şekilde cihaz 2ye ayrıldı resmen sonra aynı adamın en az 30 aynı testini değişik cihazlarda izledim bu derece kırılan cihaz olmadı.
Aynen ya resmen piskevit gibi kırıldı zaten bi ona şaşırdım bide z5e s7 activenin de o kdr kolay çizilir olması ayrı komediO testi bende izledim ve çok şaşırdım piskevit mi kırıyon la![]()
3310 duymamış bir daha söyle diyor[emoji23]Sağlamlık dedinmi v10 yandaki çeliğiyle döverim diğer cihazları.[emoji2]
3310 duymamış bir daha söyle diyor[emoji23]
![]()
Bu sefer 3310'un pabucunun dama atılma ihtimali doğuyor.son lg bükücü dakika 2:10 dan sonra izleyinsonra 3310 gösterisi yapın .d @Lazzz @Süleyman Alkan
video link
Abartmayalım sort giyiyorum ipini bağlamasam sort düşüyorO değilde bu v10u siz nasıl taşıyorsunuz ben en çok onu merak ediyorum vatanda gördüm tepsi gibi cihaz ama cidden çok harika bir tasarımı var![]()
bence değmez geçeceksen başka cihazlara geç derim...Merhaba arkadaşlar malum lg v10 64 gb telefonum var nexus 6p 32 gb ile takas etsem mi diyorum nexus yurt dışı pasaport kayıtlı cihaz başa baş takas etsem mi ?
bence değmez geçeceksen başka cihazlara geç derim...
Seni ofisemi alsak? Gelen tüm cihazları kullanVazgeçtim, bu cihaz ile devam ederim g6 ya kadar yani hesaplarıma göre böylesi daha mantıklı görünüyor da elim ayağım durmuyor yine bi telefon görsem alıp biraz da bumu kullansam diyorum allahtan fark vermiyorum yoksa ocak söndürür bu iş
aynen haklısın bende mi5 aldım 2 yıl dokunmam telefona mis gibi çalışıyor.Bundan sonra Xiaomi den vazgeçmeyeceğim gibi duruyor...Vazgeçtim, bu cihaz ile devam ederim g6 ya kadar yani hesaplarıma göre böylesi daha mantıklı görünüyor da elim ayağım durmuyor yine bi telefon görsem alıp biraz da bumu kullansam diyorum allahtan fark vermiyorum yoksa ocak söndürür bu iş
Yanlış anladın arkadaşımız v10 dan vazgeçmiyor.aynen haklısın bende mi5 aldım 2 yıl dokunmam telefona mis gibi çalışıyor.Bundan sonra Xiaomi den vazgeçmeyeceğim gibi duruyor...
Seni ofisemi alsak? Gelen tüm cihazları kullan![]()
Yok doğru anladım.Ben kendi durumu mu anlattımYanlış anladın arkadaşımız v10 dan vazgeçmiyor.
Canmız piskevit isterse seni ararız..Yok doğru anladım.Ben kendi durumu mu anlattım...