TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Sizce mantıklı mı ? LG V10'umu Casper ile takas etmek , daha doğrusu siz olsanız eder miydiniz ?
Yanında darbe varmış çok belli değilmiş . Yakında zaten o kişi , benimki zaten çizikten gidiyor . Görüp bakcaz yani o konular için .Telefon 0'a yakın bir kullanımda mı
Yanında darbe varmış çok belli değilmiş . Yakında zaten o kişi , benimki zaten çizikten gidiyor . Görüp bakcaz yani o konular için .
S8 de kullanıyorum .İncele performansına gözat bu arada o senin başka bir telefonun varmıydı doğru hatırlıyorsam s8 kullanıyordunuz eğer kullanmıyorsanız Capser ile değişim yapmayın
S8 de kullanıyorum .
V10 için arka kamera ve kapak siparişi verdim aliexpressten ondan birazda istemiyorum .
V10'un o premium tasarımından sonra kesinlikle oyuncak gibi duruyorVazgeçtim zaten . Bugün G5 ile takas edecektim ondanda vazgeçtim sonradan . G5 'i kullandım aynı oyuncak gibi , arka kamera V10dan biraz daha iyiydi geniş açıda hoşuma gitti ama ön kamera V10 un yanında kötü . Ayrıca gerçekten oyuncak gibi![]()
V10'un o premium tasarımından sonra kesinlikle oyuncak gibi duruyor![]()
Harbiden de halaaEkli dosyayı görüntüle 30459
bu nasıl duruyor? v10 bundan daha tipli ki...
Ekli dosyayı görüntüle 30459
nasıl duruyor?
bardakta duruyordu şimdi Cure Metallica Spotify çalıyor...Harbiden de halaa
ayakta o telefon ?
Telefona yeni arka kapak , kamera kısmı ve yanlardaki çelik siparişi verdim . Yani arka ve yanlar komple 0 olacak . Ekranda çizik yok zaten (kılcal var bol bol) , sadece üst ve alttaki plastik kısım kalıyor , oda aliexpresste yoktu diğer sitelerdede pahalıya denk geliyor o yüzden veremedi , orayıda değiştirebilseydim telefon 0 oluyordu tam anlamıylaNeyse siparişler 1 aya gelir inşallah bu arada o plastik kısımlarda olsaydı hepsini krem rengi verecektim telefon değişecekti ya
Komple yeni renkli bir telefon .
Youtube kanallarıda söyledi V10 kolay tamir edilebilir telefon izleyince gördüm bunu . LG servisinden bir şey geleceği yok . 3900 mAh bataryada sipariş verdikmi demeyin keyfimeNeyse takastan nerelere geldim içimi döktüm resmen.
Bu arada yanlardaki çelikleri altın rengi sipariş verdim , siyahla altın rengi iyi gider gibi , çılgınlık yapıp kamera yerinide öyle mi versem dedim ama gözüme iyi gelmediBu aralar toplama telefon çıksa diyorum ya mesela kamerayı daha iyi takabilsem bu telefonu değişmem yani
![]()
Öyle hissediyorum . Taş çatlasa 100 tl ye telefonu yeniletmiş olcam kendi elimle . LG plastik kapağa 120 tl istiyorTelefonu Diamond Protect ile donat iyice sağlam gözüksün dersin çizilmez kırılmaz diyeçok iyi takas yaparsın
Öyle hissediyorum . Taş çatlasa 100 tl ye telefonu yeniletmiş olcam kendi elimle . LG plastik kapağa 120 tl istiyorHarbiden kamera yeri için arama yaptırdım cidden , farklı donanım takılsa keşke telefonlara ya .
Jelatinde sipariş verdim , cam galiba emin değilim orda ne var ne yok aldım yaniSen o koruyucu kullan satman kolaylaşır