Lg telefon yapma isini becerebiliyormu ????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sa Lg serisinden Lg optimus L5 dusunuyorum fakat kalite bakimindan tedirginim dusunuyorum acaba Lg bu telefon isini becerebiliyormu,aldiktan sonra isinma problemi olsun kamera olsun piksel olsun donanim olsun neyse daha fazla saymayayim siz benim aklimdaki soruyu siz anlamissinizdir sizin dusunceniz ne bu konuda ??? sikayetim var diyen bi zahmet soylesin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

k.bakmayin konuyu iki kere acmism hadi cabuk soyleyinde su telefonu deistireyim boyle sorunlar yasanmasin :D

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sa Lg serisinden Lg optimus L5 dusunuyorum fakat kalite bakimindan tedirginim dusunuyorum acaba Lg bu telefon isini becerebiliyormu,aldiktan sonra isinma problemi olsun kamera olsun piksel olsun donanim olsun neyse daha fazla saymayayim siz benim aklimdaki soruyu siz anlamissinizdir sizin dusunceniz ne bu konuda ??? sikayetim var diyen bi zahmet soylesin

k.bakmayin konuyu iki kere acmism hadi cabuk soyleyinde su telefonu deistirmeyim boyle sorunlar yasanmasin :D
LG optimus L5 kullanıcısıyım 4 aydır. En son jelly bean güncellemesini almadan önce ice cream sandwich'de azda olsa donmalar oluyordu fakat güncellemeyle birlikte iyileştirildi. Uygulama olarak şuan whatsapp,foursquare,opera ve instagram kullanıyorum donma ısınma vs. sorunları yok. Kamerası gündüz çekiminde seni tatmin edecektir fakat gece çekimi okadar iyi değil.
Kasası sağlam ve kaliteli koruyucu kap aldım o şekilde kullanıyorum ezilme dökülme vs. sorunları yok.
Oyun olarak subway surfers ve temple run 2 oynadım ilk girdiğinde donma oluyor fakat sonra kendi kendine oyun çözülüyor ısınma problemide olmuyor.
Başka sorun olursa cevaplayabilirim.

tunga35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 3,5 aydır kullanıyorum ve 500 lira civarı alabileceğin en iyi telefon hiç bir sıkıntı yaşamadım görünüşü olarak iyi ama beyaz biraz kötü duruyor, ve [h=1]SAMSUNG GALAXY S7562 DUOS BLACK var onlarda şuan 599 lira ve aynı zamanda lg almak istiyorsan 100 lira daha para ver lg l 7 al ve gayet hızlı ve l5 den ekran daha büyük kardeşim kullanıyor ve gayet memnun ama bi 100 lira daha fazla para koyarak l5 den biraz daha iyi telefon alabilirsin ...[/h]

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alirim almasina 520 yi ama markette hic bise yokki tasavvuf seyleri siirler kitap uygulamalari?internette gezinip videolari rahatca izleme tercihim

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alirim almasina 520 yi ama markette hic bise yokki tasavvuf seyleri siirler kitap uygulamalari?internette gezinip videolari rahatca izleme tercihim

zaten ucuz android aldığında birçok uygulamayı kasılmaktan kullanamazsın

Akakce'nin Verdiği He site Güvenilmiyor kardes,para suya gider ordan alırsam

bizdeuygun.com a bak orası güvenilir hem 24 ay garanti var fiyatta 530 gibi bişeydi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaten ucuz android aldığında birçok uygulamayı kasılmaktan kullanamazsın

bizdeuygun.com a bak orası güvenilir hem 24 ay garanti var fiyatta 530 gibi bişeydi

diomki lg optimus l5 alayim wp'de hic uygulama yok neredeyse :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg L5 telefon aldım fakat daha bir ay kullanmadan telefonum dalgınlıgımdan dolayı camasır makinasına gitti çantamın iç gözündeydi ve kılıfı vardı bataryayı açtığımda içine su almış bende süpürgeyle içindeki havayı çektim sonrada pirinçe yatırdım sizce açılır mı faydası olur mu bilgilendirir misiniz beni

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg L5 telefon aldım fakat daha bir ay kullanmadan telefonum dalgınlıgımdan dolayı camasır makinasına gitti çantamın iç gözündeydi ve kılıfı vardı bataryayı açtığımda içine su almış bende süpürgeyle içindeki havayı çektim sonrada pirinçe yatırdım sizce açılır mı faydası olur mu bilgilendirir misiniz beni

Sonuc cikmaz gibi gelio cunku suya girip ciksa neyse yaklasik 1 saat suyun icinde yuzmus telefonun,garantiye gonder gerekli fiyat aciklamasi yaparlar sana ona gore yaptirirsin.