Lg teknik servis

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Merhaba nisan aylarında bimex ten v10 aldım son bir aya kadar sorun yoktu ama şuan aşırı ısınıp ghost screen sorunu çıktı ve şarj kablosu (cihaza giren bölge) çok gevşedi baya ugraşıyorum şarj ederken sorum şu antakyada yetkili servisi yok bimexe götürüp para iadesi yada sıfır cihaz talebinde bulunursam ortalama nekadar sürede bana dönerler ve para iadesi yada sıfır cihaz verirlermi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Antakya(Hatay)'da mısın? Antalya değil, dimi? Yanlışlık yok o kısımda. :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Antakya/hatay evet doğru birde yedek cıhazım yok bimex yedek cıhaz temin edermi? :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Antakya/hatay evet doğru birde yedek cıhazım yok bimex yedek cıhaz temin edermi? :)
Yetkili servisler bile yedek cihaz vermiyorken Bimeks'in vereceğini tahmin etmiyorum.. Normalde cihazın birebir yenisini veya yerine G5 vermeleri gerekiyor. Para iadesi almak zor..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Yetkili servisler bile yedek cihaz vermiyorken Bimeks'in vereceğini tahmin etmiyorum.. Normalde cihazın birebir yenisini veya yerine G5 vermeleri gerekiyor. Para iadesi almak zor..
G5 versin ben onu satarım bu süreç nekadar sürer peki

ceren82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkiyenin neresdinde olursa olsun mutlaka servis sorunu var yedek tlf veren yerler eskiden di

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba nisan aylarında bimex ten v10 aldım son bir aya kadar sorun yoktu ama şuan aşırı ısınıp ghost screen sorunu çıktı ve şarj kablosu (cihaza giren bölge) çok gevşedi baya ugraşıyorum şarj ederken sorum şu antakyada yetkili servisi yok bimexe götürüp para iadesi yada sıfır cihaz talebinde bulunursam ortalama nekadar sürede bana dönerler ve para iadesi yada sıfır cihaz verirlermi?
Abi Adana Genpa'ya Fatura'nın fotokopisi ile birlikte yurtiçi kargo ile yolla ve 10 gün sonra yedek cihaz talebinde bulun. Zaten 10 gün içinde çözüme kavuşuyor cihazlar. Bimeks'e götürüp verme garantiye yollansın diye direkt sen kargo ile yolla 1 ay süren garanti olayı 10 ve 7 gün içinde ki benim 3-4 günde bitti hallolur.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Teşekkürler cevaplar için en kisa zaman da verecegim

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Abi Adana Genpa'ya Fatura'nın fotokopisi ile birlikte yurtiçi kargo ile yolla ve 10 gün sonra yedek cihaz talebinde bulun. Zaten 10 gün içinde çözüme kavuşuyor cihazlar. Bimeks'e götürüp verme garantiye yollansın diye direkt sen kargo ile yolla 1 ay süren garanti olayı 10 ve 7 gün içinde ki benim 3-4 günde bitti hallolur.
Tamam böyle yapayim ozaman

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kvk yedek telfon veriyorda digerlerinin verdigini sanmiyorum

emuh

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hocam size en yakın ildeki teknik servise direk kendiniz, sorununuzu bir kağıda yazıp gönderin. Hem süreç, yakın bir ildeki teknik servise gönderirseniz daha hızlı gerçekleşir.

eskibloglarim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Adana ve Antalya'da vardı yetkili servis. Antalyada yıldırım elektronikti.