LG Optimus L9 Root Nasıl Atılır?

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Optimus L9 aldım ama kendi yazılımı pek hoşuma gitmiyor. Cyanogenmod bu model için çok güzel ROM'u var fakat nasıl yükeleyeceğimi bilmiyorum. Bu cihazlarda Bootloader açma falan varmış. Eğer aranızda daha önce Optimus L9'a root atmış ver yeni custom ROM yüklemiş olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
bunun için custom romları araştırman lazım root ettikten sonra geri kalan herşey çok kolaydır :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Lg de nasıl bılmıyorum ama sonyde rom yuklemek ıcın root yapmana gerek yok. Bootloader kılıdını acmak yeterlı zaten yenı kernel ve rom yukleyınce kendılıgındem rootlu oluyor

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yeni ROM yüklemek için cihaza önce ROOT atmam gerek ama LG'lerde tıpkı SONY'lerde ki gibi bootloader kilidi varmış. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. ROOT atabilirsem Cynaogen'den ROM yükleyecem.

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni ROM yüklemek için cihaza önce ROOT atmam gerek ama LG'lerde tıpkı SONY'lerde ki gibi bootloader kilidi varmış. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. ROOT atabilirsem Cynaogen'den ROM yükleyecem.

kardeş eğer telefonu rootlarsan banada bi anlatsan çünkü benimde rootlamam lazım. telefonlar aynı.:biggrin:

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir kaç sitede buldum nasıl ROOT atıldığını ama ingilizce olduğu için pek bişe anlamadım :D Sağolsun Google baba da baya yardımcı oluyo :D