Lg optimus black acilmiyor

bizantion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR TELEFONDA SORUN VARDI ACILMIYORDU PILI CIKART TAK YAPINCA Bİ ŞEKİLDE ACILIYORDU
AZ ONCE LGMobile Support Tool ARACILIGI ILE GUNCELLEME YAPAYIM DEDIM YAPTI ŞİMDİ LG LOGOSU SABİT TELEFON HİÇ ACILMIYOR
ŞİMDİ SERVİSE GONDERSEM MİLADI DOLDU OPERLER BENİ ANDROİDDEN PEK ANLAMIYORUM YANİ ANLATICAK OLAN ARKADAŞ OYLE BİR ANLATMALIKI YANİ HİÇ BİLMEYEN BİRİNE ANLATIYORMUŞ GİBİ BİZDE DEBELENMEDEN ANLAYALIM ALLAH AŞKINA BİRDE SACMA SAPAN CEVAP VERİCEK ARKADAŞLAR HİÇ YAZMASIN HANİ BİLMEYİPDE BİLİYOR GİBİ DAVRANMASIN RİCA EDERİM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben outlet ürün olarak daha yeni aldım. aldıktan bir kere açtım 5 dakika kadar cihazda gezindim. Bi anda dondu kapandı. Birdaha açtım. LG logosu 10 dakika boyunca durdu öylece. Sonra kilit ekranı geldi. Kilit ekranında telefon bir daha dondu. Pilini çıkarıp bir daha taktım. Şimdi hiç açılmıyor. Sürekli LG logosu var. Bir ara 2 saat kadar şarjda bekledim yeşil bi robot resmi çıktı. Sonra robot resmi gitti ekran karardı. Bekledim birşey olmadı. Açtım kapadım yine LG logosu. Yarın götürcem geri.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg optimus l5'e bluetooth dan film attım ama filmi desteklemiyor diyo nasıl açıcam.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)1. konu olarak yazılım eksik yüklenmiş. Yüklediğiniz yazılımı telefefonunuzda yeniden başlatırsanız ve yüklerseniz sorun çözülecektir.