Lg optimus 4x hd

TalhaElmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar lg optimus 4X HD telefonunun yazılım güncelleme ve teknik ekip harici problemleri varmıdır , yazılım güncellemeleri telefon arayüzü hariç birşeyi etkilermi ? bu telefon alınırmı ? ACİL CEVAP PLS. (sace bilenler :) )

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Meraba arkadaşlar lg optimus 4X HD telefonunun yazılım güncelleme ve teknik ekip harici problemleri varmıdır , yazılım güncellemeleri telefon arayüzü hariç birşeyi etkilermi ? bu telefon alınırmı ? ACİL CEVAP PLS. (sace bilenler :) )

Telefonun bir kere " yazılım güncelleme ve teknik ekip harici problemleri " diye bir problemi yok .

LG ,üst seviye 2x -3d max gibi cihazlarına güncelleme vermiyerek çok tepki topladı . Sonra yaptığı hata anlayarak yazılım ekibini değiştirdi . L serisine full jelly bean güncelleştirmesi verdi . Ve bundan sonra destek verecek .

Yeni güncelleştirme fark edilir oranda iyileştirme ile gelmiş ve telefon hızlanmış . Bir çok yenilikte mevcut .

Özelliklerine göre hala F/P Ürünü . Tavsiye Ediyorum .

TalhaElmali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw kardeşim sağol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonun bir kere " yazılım güncelleme ve teknik ekip harici problemleri " diye bir problemi yok .

LG ,üst seviye 2x -3d max gibi cihazlarına güncelleme vermiyerek çok tepki topladı . Sonra yaptığı hata anlayarak yazılım ekibini değiştirdi . L serisine full jelly bean güncelleştirmesi verdi . Ve bundan sonra destek verecek .

Yeni güncelleştirme fark edilir oranda iyileştirme ile gelmiş ve telefon hızlanmış . Bir çok yenilikte mevcut .

Özelliklerine göre hala F/P Ürünü . Tavsiye Ediyorum .

eyw kardeşim sağol

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Abim kullanıyor 1 ay önce aldı güncelleme sorunu yok jelly Bean güncellemesi sorunsuz yapılıyor. Mükemmel bi cihaz o fiyata kesinlikle daha iyisini alamazsın görünüş olarakta çok şık.

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bnce 4x hd yerin optimus vu almalısın daha kullanışlı

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihaz kamera performansı vasat duzeyde, oyunlarda da inanılmaz ısınıyor fakat f/p olarak alınabilir duzeyde:yes:. Kardesim yaklaşık 1 yıldır kullanıyor.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihaz kamera performansı vasat duzeyde, oyunlarda da inanılmaz ısınıyor fakat f/p olarak alınabilir duzeyde:yes:. Kardesim yaklaşık 1 yıldır kullanıyor.
ısınma sorunu Jely Bean güncellemesinden sonra giderilmiş olması lazım cihazı güncelledinizmi Jely Bean e?

Sametka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende by telefonu kullanıyorum gayet memnunum kasma problemi filan yok bataryası aşırı kullanmadığın sürece 1 gün rahat gidiyor kamerası iş görcek düzeyde ekran parlaklığı çzünürlüğü filan aşmış kendini zaten bence gayet kullanışlı tavsiye ediyorum ben şahsen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bizim bu milleti anlamış değilim ...yok şu telefonda bu yok şunda bu var bırakın Allah aşkına telefon bu ne bekliyorsunuz..bunca yıldır elimden geçen telefonun haddi hesabı yok en çokta samsung kullandım taraf tutmanın anlamıda yok..bence 4x hd gayet akıcı ve hızlı 1000 tl civarı çoğu telefondan iyi ekran başarılı kamera da gayet yeterli..4 +1 çekirdek var tutturmuşssunuz bi s 3 herkesin elinde çakmasından orjinalıne kadar ... sonunda s 3 ümü satıp lg aldım 4 aydır kullanyorum hiç keşke demedm çok şükür..ama telefon oldugunu bilip kullanyorm ...inş yterli olmuştur kararsız arkdaşlara...herkese hayrlı bayrmalar şimdden..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kullamıyoum ve tek memnun olmadığım yönü bazen aşırı ısınıyor gayet güzel ve kullanışı bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg optimus 4x hd telefonumu jelly bean 4.1.3 güncelledim ama şu an arama yapamıyorum, mesajlar ve kamera açılmıyor yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerekiyor

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gayet güzel güzelde ben bir türlü şu jelly beanı yapamadım bilgi verecek varsa sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu kullanalı 8 ay oldu ve telefona yeni surum olan jely bean i yukledim ve telefon her iki surumdede çok donma yapıyor 10 dan fazlada uygulama yok. bu donmann nedenini bilen varmı ?