Lg Nexus 4,Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 mini Arasından Hangisini Almak Daha M

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ablama yeni bir telefon alacağız ve bu 3 model arasında kaldık.Siz olsanız hangisini tercih edersiniz arkadaşlar

Bu arada ablam telefonu çok fazla kurcalayip karıştıran birisi değildir.Kamerasi iyi olsun, kasma yapmasın gibi özellikler yeterli onun için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamera için S4 mini derim ben. S3'ün zamanı geçti artık. Eskidi işlemcisi falan. Bayanlar genelde büyük ekran seviyorlar. O yüzden Note 2'ye ve ya Galaxy Mega'ya da bakmanızı öneririm.

Oyun için Nexus 4 en iyisi ama kamerası pek iyi değil diyorlar. Ablan pek oyun oynamıyorsa ( GTA felan :D ) gerekmez bence...

Lumia 720'ye de bakabilirsiniz. 6.7 MP kamerası ve nokia'nın özel lensi ile fotoğraf kalitesi çok önde. Yalnız Windows Phone kullandığından oyun sayısı çok az.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bu üçü arasında kamerası en iyi s4 mini ama kasmama konusunda en iyisi nexus 4
S4 mini kısacası multimedya özellikleriyle ön planda
Nexus 4te de kasma gibi bir sıkıntı yok ve güncelleme desteği var nexus 4 ünde multimedya özellikleri çok başarılı değil
Ama S4 mini fazla oyunla vs haşır neşir olmadıkça kascak gibi gelmiyor mini cihaz için 1.5gb ram yeterli gibi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende lumia serisinden almani önerebilirim 920 820 925 kameralari cok iyi ve kasma yapmaz marketi fakir ama cogu bilindik uygulama mevcut hem demisimdir bayanlara wind phone diye

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kamera için S4 mini derim ben. S3'ün zamanı geçti artık. Eskidi işlemcisi falan. Bayanlar genelde büyük ekran seviyorlar. O yüzden Note 2'ye ve ya Galaxy Mega'ya da bakmanızı öneririm.

Oyun için Nexus 4 en iyisi ama kamerası pek iyi değil diyorlar. Ablan pek oyun oynamıyorsa ( GTA felan :D ) gerekmez bence...

Lumia 720'ye de bakabilirsiniz. 6.7 MP kamerası ve nokia'nın özel lensi ile fotoğraf kalitesi çok önde. Yalnız Windows Phone kullandığından oyun sayısı çok az.

Ablama lumia serisini önerdim ama pek fazla hoşuna gitmedi.Galaxy Note 2 ve Megayı rahatça kullanabileceğini sanmıyorum fazla büyük telefonları sevmiyor ablam.Bi de galiba nexus 4'ün fm radyosu yokmuş o yüzden de nexus 4'e de pek fazla sıcak bakmıyor ablam.Büyük ihitmalle s4 miniyi tercih edecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu üçü arasında kamerası en iyi s4 mini ama kasmama konusunda en iyisi nexus 4
S4 mini kısacası multimedya özellikleriyle ön planda
Nexus 4te de kasma gibi bir sıkıntı yok ve güncelleme desteği var nexus 4 ünde multimedya özellikleri çok başarılı değil
Ama S4 mini fazla oyunla vs haşır neşir olmadıkça kascak gibi gelmiyor mini cihaz için 1.5gb ram yeterli gibi

Fotoğraf çekinmeyi çok seviyor zaten ablam.O zaman nexus 4'ü eledik.Peki kamerası s3 ten daha mı iyi S4 mini'nin

Bende lumia serisinden almani önerebilirim 920 820 925 kameralari cok iyi ve kasma yapmaz marketi fakir ama cogu bilindik uygulama mevcut hem demisimdir bayanlara wind phone diye

Ablam nedense lumiaları pek fazla beğenmedi.Lumia almayı düşünmüyor

Bence S3 beyaz alp

Adımı nereden biliyorsun ki sen?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ablama lumia serisini önerdim ama pek fazla hoşuna gitmedi.Galaxy Note 2 ve Megayı rahatça kullanabileceğini sanmıyorum fazla büyük telefonları sevmiyor ablam.Bi de galiba nexus 4'ün fm radyosu yokmuş o yüzden de nexus 4'e de pek fazla sıcak bakmıyor ablam.Büyük ihitmalle s4 miniyi tercih edecek

Fotoğraf çekinmeyi çok seviyor zaten ablam.O zaman nexus 4'ü eledik.Peki kamerası s3 ten daha mı iyi S4 mini'nin

Ablam nedense lumiaları pek fazla beğenmedi.Lumia almayı düşünmüyor
İkisininde kamera çözünürlükleri 8mp yani aynı fakat S3 ün kamera sensörü ve lensleri S4 miniye göre eski . Sensör büyüklükleride aynı ama kamerası daha donanımlı s4 mininin . Yani daha başarılı
Birde S3 ün tasarımsal olarak S4 mininin gerisinde kaldığı bariz ortada

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Adın alp miymiş :D al demek istemiştim

Telefonu alacak bir kadın tahminen telefonun biraz zarif olmasını isteyecektir. S4 mini biraz maskülen geliyor bana. Beyaz S3 bir kadın telefonu. Onun haricinde kamerası da iyi Nexus'a göre S4 Mininin kamera performansını bilmiyorum