LG nano hücreli yeni TV’leri

Bu konuyu okuyanlar

Entürkteynment

Doçent
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
532
Reaksiyon puanı
186
Puanları
43
ekran_resmi_2017-01-03_10_42_17.jpg


LG’nin CES 2017’de görücüye çıkan 4K TV’leri, nano hücre teknolojileri ile daha iyi renkler üretiyor.
LG’nin CES 2017’de görücüye çıkan 4K TV’leri ile dikkat çekti. Nano hücre teknolojisine sahip modeller ayrıca akıllı servisleri ve HDR özellikleriyle de çok daha kullanışlılar.

2017 için SJ8000, SJ8500 ve SJ9500 kodlu yeni modellerini duyuran LG, daha iyi ve kesintisiz renkler vaat eden nano hücreli (Nano Cell) LCD ekranlar sunuyor. İlgili teknolojinin soluk renkler ve görüntünün canlı görünmesinin engelleyen etmenleri engellediği kaydediliyor. Ayrıca 4K TV’lerdeki gelişmiş HDR desteği sayesinde çok daha derin renkler sergileniyor. Dolby Vision, HDR10 ve Hybrid Log Gamma desteği ile birlikte birçok yönden gelişmiş bir TV izleme deneyimi söz konusu oluyor.

LG, nano hücrelerin tamamının belirli alanlarda etki eden bir aktif HDR özelliği de içerdiğinin altını çiziyor. Ek olarak standart görüntü kalitesinde dahi üstün görüntü sağlandığı bildiriliyor.

Yeni TV’lerdeki webOS yazılımı da güncel versiyonla geliyor. Uzaktan kumanda üzerindeki Magic Link düğmesi, sevilen içeriklere hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca izlenen programa dair çeşitli bilgiler de (örneğin aktörler hakkında) ekrana geliyor.

Modeller üzerinden 360 derece sanal gerçeklik içeriklerinin de izlendiği belirtiliyor. İnce tasarımlarıyla da dikkat çeken TV’lerin fiyatları ve satışa sunulacakları tarihin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Kanak:LG nano hücreli yeni TV’leri ile iddialı
 
Üst